Jump to content

Ovako izgleda budućnost igara a i još mnogo toga (video)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Извор: http://www.zimo.co/tehnologija/ovako-izgleda-buducnost-igara-a-i-jos-mnogo-toga/7539

Razvojem tehnologije sve dublje ulazimo u misteriju mozga koji očito postaje nova fronta za razno razne stvari od igara pa do nekih, danas nam još ne shvatljivih stvari.

Kamere, EEG uređaji, čipovi spojeni na smartphone ili neke druge uređaje pružaju nam sasvim novo iskustvo korištenja. Pomoću misli možemo već i igrati jednostavne igrice poput BrainRace koja koristi medicinski certificirani EEG, naravno modificirani.

U ovom slučaju koncentracija igra veliku ulogu i bez obzira što su utrke više manje sport za muškarce, u ovom slučaju to je sasvim nebitno. Nove igre stižu već sljedeće godine, stoga polako se pripremite na invaziju čudnih sprava na glavi.

Подели на овим сајтовима

Sve je to photoshop. To su sve zavere, nista to ne postoji.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa bilo je skoro ono, da je prvi put ostvarnea digektna komunikacija mozak-mozak, jedan čovek sedi i prikačili mu neke sprave na glavu, drugi isto tako. I ovaj prvi ovom drugom pomera ruku.

kako su spolja mogli da upravljaju neuronskim mrežama,ako je to tačno,kud ćeš gore oružije od toga

Подели на овим сајтовима

opet sam morao da čitam ovu anglosaksonštinu od jezika,kako sam uspijeo da skapiram,onako skenirajući tekst na brzinu,radi se o tome da neko nosi nekakav detektor na glavi koji bilježi moždanu aktivnost ovdije imamo slučaj primitivnog motoričkog signala za dizanje ruke,zatim se to konvertuje u digitalni signal koji se šalje internetom na udaljeno mijesto,na tom udaljenom mjestu se taj digitalni signal pretvra u neki analogni magnetni signal koji nasilno proizvodi bezvoljni impuls za podizanje ruke ,time ova osoba sa udaljenog miejsta diže ruku ovoj drugoj osobi bez njene volje ,jesam li dobro skontao ?

Ali šta to znači,meni to ništa ne znači,to je isti onaj eksperiment ko s žabljim krakovima prije 200 godina,nasilan primitivni  impuls spolja uz komplikovanu opremu

Подели на овим сајтовима

opet sam morao da čitam ovu anglosaksonštinu od jezika,kako sam uspijeo da skapiram,onako skenirajući tekst na brzinu,radi se o tome da neko nosi nekakav detektor na glavi koji bilježi moždanu aktivnost ovdije imamo slučaj primitivnog motoričkog signala za dizanje ruke,zatim se to konvertuje u digitalni signal koji se šalje internetom na udaljeno mijesto,na tom udaljenom mjestu se taj digitalni signal pretvra u neki analogni magnetni signal koji nasilno proizvodi bezvoljni impuls za podizanje ruke ,time ova osoba sa udaljenog miejsta diže ruku ovoj drugoj osobi bez njene volje ,jesam li dobro skontao ?

Ali šta to znači,meni to ništa ne znači,to je isti onaj eksperiment ko s žabljim krakovima prije 200 godina,nasilan primitivni  impuls spolja uz komplikovanu opremu

Pa to jeste, ovo je prva interakcija na ovajn ačin među ljudima, u vek se ovako počinje za par godina ko zna dokle će ova stvar da stigne.

Подели на овим сајтовима

Pa to jeste, ovo je prva interakcija na ovajn ačin među ljudima, u vek se ovako počinje za par godina ko zna dokle će ova stvar da stigne.

Ja se za sve i svašta interesujem,slučajno neuro-naukom sam vrlo dobro upoznat,zato što sam ko tinejdžer dosta maštao o vještačkoj inteligenciji,jako me interesovalo kako se mogu mehanički opisati procesi u ljudskom mozgu koje zovemo psihičke funkcije i onda kad ja to napravim,provalim,napraviću sto komada mašina za razmišljanje sa ciljem da naprave još bolju mašinu za razmišljanje,inteligentniju od čovijeka ali pod mojom diktatorskom kontrolom,pa bi mi ona prvo služila da zaradim pare,pa napravim 20 armija sa kojima bi okupirao čitav svijet,i vas sa foruma bi sve pohapsio i tako... ali prošla me želja,tj.skonto sam da je to nemoguće,na sreću vas sa foruma :) ne znam kako se zove taj sindrom...

Poenta je da je ovo jako primitivno,ali eto bombastično zvuči jer se radi o ljudima,mogli su covijeku isto da ugrade elektrodu koja bi mu okidala signal za podizanje ruke,to su jako primitivni signali,ali zanimljivije je kad se pravi cirkus od toga,posebno kad to prezentiraš onim sponzorima koji davaju pare za istraživanja zar ne ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...