Jump to content

студентска емисија ГЕНЕРАЦИЈА 2014

Оцени ову тему

Препоручена порука

Браћо и сестре

по молби оца И. Цветковића вас обавештавам да је кренула друга сезона емисије и пројекта Јутарњег програма РТС у којем учествује и моја маленскост.

Уживајте.

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре

по молби оца И. Цветковића вас обавештавам да је кренула друга сезона емисије и пројекта Јутарњег програма РТС у којем учествује и моја маленскост.

Уживајте.

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

:good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:  :good2:

Подели на овим сајтовима

Zato sto otkad sam ja ovde,koristis svaku temu za svoju salu o patriJotama na svaki racun nije bitno koji, i zato sto po svim preduslovima par ljudi odavde Dimitrije ne sme na ulicu,ne sme da pohadja fakultet,a kamoli da se pojavi na tv-u,jer ima naznaka da je pederast malo i ima pretnji po zivot koliko mravinjak ima mrava...

Inace osim toga,ovo je bila sala. A cudi me da si se nasao pogodjenim toliko da si se javio ovde,a da sa druge strane iste i slicne sale pravis stalno.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...