Jump to content

Demokratija

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Ja bas mislim da su porodicni ljudi koji imaju decu - kada su u pitanju njihova deca.. duboko neracionalni. Jer reaguju i razmisljaju emotivno a ne racionalno.

Emotivni ili ne, barem razmisljaju o posledicama svog glasanja po ekonomske interese svoje porodice .... Vidis, covek koji ima decu koju mora da hrani nikako ne bi mogao da volontira 6 meseci i jos da prica kako je mnogo pametan ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja bas mislim da su porodicni ljudi koji imaju decu - kada su u pitanju njihova deca.. duboko neracionalni. Jer reaguju i razmisljaju emotivno a ne racionalno.

Јесте сви родитељи су будале...али авај, ту си ти да нам рационално објасниш како ће нас окупатори нахранити. 

Подели на овим сајтовима

Opet ko si ti da odlucis da li ja branim princip ili istinu? 

Ја ништа не одлучујем...ти се сам декларишеш....помножи све твоје теорије са реалношћу и изгубиће тај идеалистички сјај.

Подели на овим сајтовима

Emotivni ili ne, barem razmisljaju o posledicama svog glasanja po ekonomske interese svoje porodice .... Vidis, covek koji ima decu koju mora da hrani nikako ne bi mogao da volontira 6 meseci i jos da prica kako je mnogo pametan ....

Moj cale je volontirao godinu dana kada je izgubio posao, i tim volontiranjem je posao zaradio u trenuku kada nije imao nigde niko da mu pomogne. 

Zbog tog njegovog volontiranja ja danas imam leba da jedem. 

Sta misli da li je ponosan na to? Ti bi ga opisao kao budalu, a ja bih te rado upoznao sa njim, cisto da te nauci nesto o zivotu. 

I moj otac je svakako mnogo pametan covek. Pametniji od tebe u svakom sluchaju. Zna da radi sa drvetom, sa strujom, moze da ti rasklopi auto i da ga sastavi, diplomirani je ekonomista, bio je direktor preudzeca od 3000 ljudi, a posle 2000te da bi mogao da nas prehrani je prenosio ljudima namestaj ( godinu dana pre toga bio je komercijalni direktor) 

Hvala Gospodu pa imam takvog pametnog oca, te me je naucio da na svetu postoje i budaletine kao ti. 

Јесте сви родитељи су будале...али авај, ту си ти да нам рационално објасниш како ће нас окупатори нахранити. 

Sretene Zujkicu, nigde ja nisam rekao da su roditelji budale, samo da ne vidim logican razlog zasto bi im se davalo pola glasa vise - samo zato sto imaju decu. Mnogi roditelji svakako jesu budale, mnogi roditelji svakako nisu budale. Ali time sto mnogi roditelji jesu budale treba da ti bude savrsheno racionalan argument da je idiotski davati im glas i po - jer su roditelji.

I zamolio bih te da ne izmislja da sam rekao stvari koje nisam. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Postoji i izuzetak, a to je ne hraniti trola.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Moj cale je volontirao godinu dana kada je izgubio posao, i tim volontiranjem je posao zaradio u trenuku kada nije imao nigde niko da mu pomogne. 

Zbog tog njegovog volontiranja ja danas imam leba da jedem. 

Sta misli da li je ponosan na to? 

I moj otac je svakako mnogo pametan covek. Pametniji od tebe u svakom sluchaju. Zna da radi sa drvetom, sa strujom, moze da ti rasklopi auto i da ga sastavi, diplomirani je ekonomista, bio je direktor preudzeca od 3000 ljudi, a posle 2000te da bi mogao da nas prehrani je prenosio ljudima namestaj ( godinu dana pre toga bio je komercijalni direktor) 

Hvala Gospodu pa imam takvog pametnog oca, te me je naucio da na svetu postoje i budaletine kao ti. 

A sta si rucao za to vreme?

Подели на овим сајтовима

A sta si rucao za to vreme?

Dok je moj otac volontirao? Radila je majka i dizala kredite + je radio sa strane sta mu se namesti.

Da li ima jos nesto sto ti nije jasno? 

Подели на овим сајтовима

Sretene Zujkicu, nigde ja nisam rekao da su roditelji budale, samo da ne vidim logican razlog zasto bi im se davalo pola glasa vise - samo zato sto imaju decu. Mnogi roditelji svakako jesu budale, mnogi roditelji svakako nisu budale. Ali time sto mnogi roditelji jesu budale treba da ti bude savrsheno racionalan argument da je idiotski davati im glas i po - jer su roditelji.   I zamolio bih te da ne izmislja da sam rekao stvari koje nisam. 

Одговорио сам на твоју тврдњу да родитељи нису рационални него емотивни. Можда би онда они требало да имају 1/2 гласа...

Је л` то са Сретеном Жујкићем требало да буде увреда? Нисам разумео, извини.

Подели на овим сајтовима

Dok je moj otac volontirao? Radila je majka i dizala kredite + je radio sa strane sta mu se namesti.

Da li ima jos nesto sto ti nije jasno? 

Vidis dva puta si pomenuo "radio" a ni jednom "volontirao" ...

E vidis upravo zbog toga bi njihov glas trebao da vredi jedno deset puta vise od tvog ....

Mada si ti poseban slucaj .... ja bih tebi i Auroru pèotpuno oduzeo pravo glasa ....

Подели на овим сајтовима

Одговорио сам на твоју тврдњу да родитељи нису рационални него емотивни. Можда би онда они требало да имају 1/2 гласа...

Pogresno si me razumeo. Ono sto hocu reci, to koliko je neko racionalan i koliko mu je misljenje tacno nema - veze sa time da li je roditelj ili ne. Zato samim tim ne treba ici na argument da damo nekom glas vise jer je roditelj. Taj argument je besmislen.

Mada si ti poseban slucaj .... ja bih tebi i Auroru pèotpuno oduzeo pravo glasa ....

Normalno, to i jeste razlika izmedju nas. Ti si fasista a mi nismo. Mi tebi ne bi zabranili da lupetas tvoje gluposti koliko god hoces, niti da glasas za ove pajsere koje bi glasao. 

Подели на овим сајтовима

Pogresno si me razumeo. Ono sto hocu reci, to koliko je neko racionalan i koliko mu je misljenje tacno nema - veze sa time da li je roditelj ili ne. Zato samim tim ne treba ici na argument da damo nekom glas vise jer je roditelj. Taj argument je besmislen.

ево, ово си ти рекао...како сам ја могао другачије да разумем...

Подели на овим сајтовима

Razjasnili smo da postoji vise pogleda na to kakav porodicni covek moze da bude i nijedan od ta dva odgovora nije generalno tacan, a oba su tacna - zavisi od sluchaja. 

Подели на овим сајтовима

Normalno, to i jeste razlika izmedju nas. Ti si fasista a mi nismo. Mi tebi ne bi zabranili da lupetas tvoje gluposti koliko god hoces, niti da glasas za ove pajsere koje bi glasao. 

Posteno, ja bih vama zabranio da mlatite gluposti al' ne mogu i ne zato sto sam fasista vec ubedjeni drmokrata, ali sam za demokratiju pametnih .... a vi se tu ne uklapate ...

Подели на овим сајтовима

Vidis kako je covek u tri posta napisao dve recenice koje se iskljucuju ....

Ko pokojna tetka Bosiljka .... do podne te ubedjuje u neku glupost a od podne te ubedjuje kako si ti nju ubedjivao u tu glupost a ne ona tebe ....

Подели на овим сајтовима

Razjasnili smo da postoji vise pogleda na to kakav porodicni covek moze da bude i nijedan od ta dva odgovora nije generalno tacan, a oba su tacna - zavisi od sluchaja. 

добро, спуштам и ја мач...установили смо да је твоја тврдња била површна.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...