Jump to content

Jon Hopkins

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

• 1 month later...

au sto ovu volem!

Odličan je Hopkins. Izuzetan je balans i istančanost koju postiže u svojoj muzici, jer je u elektronici lako izgubiti se u moru zvukova i napraviti buku ("wall of sound").

Inače, drago mi je da se bar nekom svidela ova tema :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Hvala tebi jer ja zaista slusam ''more'' muzike i posebno sada mi je tesko sabrati se kroz jednog stvaraoca i tema poput ove dobro dodje da se istakne jedna posebnost u stilu i izrazaju koju Hopkins ima!

Imaš neke preporuke?

Pitam jer mi treba neka nova elektronika, jer ja tako nekako specifično slušam muziku - kad nađem nešto što mi se sviđa vrtim to neko vreme dok mi ne dosadi i dok valjda ne upijem sve, a onda tražim novo. Naravno, i na staro se uvek vraćam. Ja sam kao neki muzički nomad :)

U stvari, pogledaću na onoj temi o elektronici, tu sam našao i onog Lukasa Termenu - odlilčan je

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Imaš neke preporuke?

Pitam jer mi treba neka nova elektronika, jer ja tako nekako specifično slušam muziku - kad nađem nešto što mi se sviđa vrtim to neko vreme dok mi ne dosadi i dok valjda ne upijem sve, a onda tražim novo. Naravno, i na staro se uvek vraćam. Ja sam kao neki muzički nomad :)

U stvari, pogledaću na onoj temi o elektronici, tu sam našao i onog Lukasa Termenu - odlilčan je

eeeeeeee da!!! 

Ulrich Schnauss mislim da ce ti odgovarati njegov senzibilitet evo ti ova playlista pa poslusaj

za pocetak moja omiljena

a evo i playliste

viber_zpsyey5mxiw.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...