ivona Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 au sto ovu volem! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 au sto ovu volem! Odličan je Hopkins. Izuzetan je balans i istančanost koju postiže u svojoj muzici, jer je u elektronici lako izgubiti se u moru zvukova i napraviti buku ("wall of sound"). Inače, drago mi je da se bar nekom svidela ova tema ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Hvala tebi jer ja zaista slusam ''more'' muzike i posebno sada mi je tesko sabrati se kroz jednog stvaraoca i tema poput ove dobro dodje da se istakne jedna posebnost u stilu i izrazaju koju Hopkins ima! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Hvala tebi jer ja zaista slusam ''more'' muzike i posebno sada mi je tesko sabrati se kroz jednog stvaraoca i tema poput ove dobro dodje da se istakne jedna posebnost u stilu i izrazaju koju Hopkins ima! Imaš neke preporuke? Pitam jer mi treba neka nova elektronika, jer ja tako nekako specifično slušam muziku - kad nađem nešto što mi se sviđa vrtim to neko vreme dok mi ne dosadi i dok valjda ne upijem sve, a onda tražim novo. Naravno, i na staro se uvek vraćam. Ja sam kao neki muzički nomad U stvari, pogledaću na onoj temi o elektronici, tu sam našao i onog Lukasa Termenu - odlilčan je ivona је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 hmmm,mozda ti je to i bolje ja se osvrcem na Sve ali ipak trazim ono Jedno Lepo u svoj toj muzici...a kad mi padne na pamet neko dovoljno ,po mojoj proceni skromnoj,za tebe zanimljiv,preporucujem oma! Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Imaš neke preporuke? Pitam jer mi treba neka nova elektronika, jer ja tako nekako specifično slušam muziku - kad nađem nešto što mi se sviđa vrtim to neko vreme dok mi ne dosadi i dok valjda ne upijem sve, a onda tražim novo. Naravno, i na staro se uvek vraćam. Ja sam kao neki muzički nomad U stvari, pogledaću na onoj temi o elektronici, tu sam našao i onog Lukasa Termenu - odlilčan je eeeeeeee da!!! Ulrich Schnauss mislim da ce ti odgovarati njegov senzibilitet evo ti ova playlista pa poslusajza pocetak moja omiljena a evo i playliste Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука