Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 Веља...оооооо...нешта... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 5, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 јахне..селам бечлија...када раније..можда 1928 године... Како код вас у Беч..немам појма...али нећеш веровати и пре Милошевића и за време истог се имало...али данас јок... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Био сам на Бранковом мосту кад је све већ "пуцало" и чак и да сам хтео да идем до скупштине, не бих могао јер је сузавац толико био јак, тако се сећам ОНда сам отишао у град, увече, кад сам схватио да је све екпслодирало, то вече је био један београдски оргазам да простите! Ослобођена енергија хиљада и хиљада људи, цео Београд на улицама! Непоновљиво! Али.... исто тако је било лепо видети младе људе који немају намештај код куће, ни ТВ, па су се сналазилаи како су умели из скупштине, набавили су... и морали су пешке да све то носе ... Како год, тог дана је пало једно дугогодишње лудило, а демократија.... на њу сам алергичан Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука