Гости Guest Написано Октобар 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Mihailo: Protest na Cetinju zbog poltronskog odnosa vlasti prema SPC Komentari (52) A A A Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve CPC Mihailo najavio je da će u nedjelju na Cetinju održati protestni skup uoči osveštanja Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Mitropolit CPC Mihailo Mihailo je kazao da protestuju zbog "poltronskog odnosa vlasti prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi“, prenosi TV Vijesti. “Naša vlast danas se ponaša povodom ovog događaja kao da je srpski patrijarh domaćin, a oni gosti. U nedjelju, 6. oktobra pozivam sve građane Crne Gore da prisustvuju svečanom činu osvećenju kamena temeljca crkve posvećene Ivanu Crnojeviću crnogorskom gospodaru”, kazao je Mihailo. Potom će, najavio je on, CPC održati protestni skup zbog nezadovoljstva ponašanja crnogorske vlasti prema Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi. http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/mihailo-protest-na-cetinju-zbog-poltronskog-odnosa-vlasti-prema-spc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 iznenađen sam komentarima, uđite da pročitate...Bogu hvala što se još drže ka pravom putu... Rasopa ne begenišu ni za banku. Милан Ракић, Ignjatije and feeble је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Неки од коментара... Anonimni Pazi mirase da se ne sretnes sa Carigradskim patrijarhom istim onim sto te rascinio i anatemisao za vjek vjekova. A ti mozes nastavit svoju komediju...u filmovima cesto dodje do obrta pa neko ko je utripovao da je cezar preko noci postane Napoleon... only_facts Vise je Ekrem pop no miras. Anonimni Kakva je to crkva koja organizuje proteste! Ovo ih Ranko popalio da mu naprave bolji rezultat na CT izborima! Bijeda! Marina petrovic Mitropolite Mihailo treba da pozovete ljude da protestuju u Podgorici taj dan, ispred tog OBJEKTA da ZASTIDITE sve te sto negiraju CPC I Crnogorce I Crnu Goru time!!!ispred 7 octobra KADA I'm ti starci koji kazu mi nemozemo Imati svoju crkvu!! Sve bi ih ispljuvala da sam tamo!! redovan čitalac Pristalice CPC se okupljaju na portalima kad treba da komentarišu,tu ih najviše ima,inače sa vjerom nemaju veze. MNE Osvjestenju u Podgorici prisustvovaće sedam pravoslavnih poglavara među kojima su Vaseljenski patrijarh Vartolomej, jerusalemski patrijarh Teofil i patrijarh moskovski i sve Rusije Kiril. Osvjestenju NECE prisustvovati Ekrem, Stevo, Miras... Masa Petrovic Protest, nego što. Ovo je sramota što radi ova vlast I Amfilohije. cc Da je organizova protest u Podgorricu svi bi stali u mini morisa. znao sam Tačno sam znao da će Mihajlo da organizuje paradu ponosa Ahahaha... Zamislite.. Crkva organizuje protest?? Jos jedan dokaz da ste NVO. Najveci pravoslavni hram se osvestava a vi idete na Miting, sram da vas bude.... Ivan Crnojević Radije umrijet ,nego u srbijanski hram poć!!!!!!!!! Srbin Pljevlja "Ivan Crnojević Radije umrijet ,nego u srbijanski hram poć!!!!!!!!!" A u koje si Hramove, Manastire ili Crkve isao nego SRPSKE PRAVOSLAVNE, dok ova telad od Mila, Ranka, Slavka, Filipa, Igora i ostalih gamadi nisu poceli da petljaju svoje krvave do lakata ruke zajedno sa raspopom Mirasem u Crkvu i pitanja Crkve. Od kada je to Crkva pitanje vlasti? Kakav to pop moze pozvati narod na proteste protiv druge crkve, svi se zovemo Ivan, Marko, Janko, Dragan, a treba da se protestvuje sa majmunima koji nas zavadjaju! NE MESAJTE POLITIKU I VERU! U PAMET SE BRACO I SRBI I CRNOGORCI, SVI SMO MI ISTI NIKADA NE ZABORAVITE TO ISTI NAROD ISTA VERA! Ne dozvolite ni Milu ni Andriji, ni Mirasu ni Dzomicu da vas uce sta je vera! Pop nije vera ni verovanje! Svi mi verujemo u jednoga Boga, Svedrzitelja, Tvorca neba i zemlje i svega vidljivog i nevidljivog! U PAMET SE BRACO I SRBI I CRNOGORCI! Ako sam sta pogresio slobodno me i pljujte i psujte! Veliki pozdrav iz SRPSKIH PLJEVALJA Katunjanin s ČevaProtest protiv Mila organizuješ, a Mirašu.Bogomi ćemo se popričat nasred Cetinja , pa da vidimo što si to zaaveta. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Mihailo: Vratiti imovinu Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi Printajte Veličina slova 31.10.2013 Crnogorska pravoslavna crkve (CPC) je unižena i ponižena od crnogorske države, kazao je mitropolit Mihailo nakon liturgije na Cetinju.“Mislim da Evropa ne zna za ponašanje Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, jer se ona ponaša kao da je Crnogorska pravoslavna crkva” rekao je mitroplit u povodu 20 godišnjice obnove CPC-a. Mihailo je i ovom prilikom istaknuo da se crkve i manastiri u Crnoj Gori moraju vratiti „onima koji su vlasnici“, a to su država Crna Gora i CPC. Na kraju je dodao da je „vrijeme da se probude odgovorni ljudi u Crnoj Gori i da se kaže prava istina o CPC“. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука