Драшко Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Шта мислите о овом филму? source www.moviepostershop.com Crveni Baron, w.a.mozart, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Пожелео сам пар пута да прошетам столом Anyone else? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Свиђа ми се овај филм, као и остали које је режирао Милош Форман. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Филм је култни , самим тим и одличан,али ја лично никад нисам волео хипи покрет, ја сам бре хеви металац,мени коса служи да млатим са њом,а не да се борим за мир у свету,наварен ко стока... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Sjajan film, odgledao sam ga vise puta na Tribini mladih u Novom Sadu i opet bih .. Nisam ga gledao odavno ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Први пут сам га одгледала без неке претеране занимације јер сам имала неке ситне године. Тек сам касније схватила и гледала сам га ефту пута...ЕКСТРА ЈЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Ne podnosim taj film. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 :jahojao234: 'де ме нађе ??? :good2: Имала сам неких 15...16 година, и петнаст дана сам морала да перем судове и сама да сређујем кућу, да би ме мајка пустила у биоскоп да гледам овај филм. А дупли албум са музиком из филма сам јееедва искукала да ми купи. Gordana ., Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 :jahojao234: 'де ме нађе ??? :good2: Имала сам неких 15...16 година, и петнаст дана сам морала да перем судове и сама да сређујем кућу, да би ме мајка пустила у биоскоп да гледам овај филм. А дупли албум са музиком из филма сам јееедва искукала да ми купи. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 film je ubistveno dobar, jedan od mojih omiljenih! Kada sam u OŠ Sveti Sava na Vračaru držao neke časove u 8. razredu klincima sam dao aktivnosti iz filma (tema je bila razni stilovi frizura) - dopalo im se ali niko nije čuo za film, normalno ali je zato profesorka metodike iz Novog Sada bila oduševljena pa se ubacila LOL Soundtrack je tek posebna priča, jedan od onih retkih koji nema lošu stvar a grupa koja je svirala ga je perfektno odradila, posebno basista. A za one razmažene koji u svemu traže tragove pravoslavlja, film je duboko pravoslavan jer Berger daje život za prijatelja (a od ove ljubavi nema veće...) evo mog favorita my hair like Jesus wore it LOL :aplauz: p.s. ovde sam prvi put čuo da BREAD ima značenje novac, kinta Милан Ракић, Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Глед`о га и ипак пост`о милитариста... Омиљени сонг (овај због јероплана-и сви остали ми пријају) Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 i ovo je genijalna numera... ubistvena ježim se kad čujem bas Лидија Миленковић, Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Zu4S-KYjB4E još ovo i neću više... da se ne pretvori u linkovanje Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Moj favorit... E, hipi pokret je bio okej a onda je pretvoren u nesto drugo...tako se to radi, samo skrenes temu, dodas neku ovisnost i ajd cao https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2013 A za one razmažene koji u svemu traže tragove pravoslavlja, film je duboko pravoslavan jer Berger daje život za prijatelja (a od ove ljubavi nema veće...) Као и увек, Моци нас изненади сјајним запажањем :good2: Хвала! Иначе интересантно је да је оригинални текст био другачији. Изгледа да је Форман или већ неко од његових колега, у филму направио измене да би био заплет какав јесте, типа да Клод долази из унутрашњости у Њујорк ради регрутације ,,, итд. У оригиналном сценарију сви су већ хипи, и сви живе у истом граду... Моћна музика, колико год нисам у тој хипи причи, и није ми оријентација та врста религиозности, како год је назвати, музика је моћна! Интуитивно мислим да је ово један од врхунаца америчке кинематографије (америчке?) Gordana ., Милан Ракић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука