Игор Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Због изнесених клевета о епископима СПЦ ,добијаш опомену.Модератор Дејан Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 тема је откључана, можемо наставити у миру. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Истина боли, јели тако? Само да знаш, свака оштрица отупи и свака сила занемоћа, осим силе Правде. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 проблем је што је вређање и клеветање ЛИЧНОСТИ, дакле било чије, није дозвољено на овом форуму. за разлику од критике, па и оштре, које су дозвољене. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука