Tuzni Ratnik Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Од јуче кад год упалим комп појави ми се ово: Шта је то и зашто је почело да се појављује? И како да отклоним тај "квар"? Користим лаптоп Acer aspire 5742. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Остави га нек` одради пос`о... Сам систем себе проверава и отклања могуће грешке... У зависности од величине хард диска и броја фајлова на њему ће зависити и време рада... Углавном, није никакав квар, јер је могуће да си и сам "прчкао" нешто по поставкама диска, па си "наредио" да се то "деси" прилоком следећег паљења рачунара, или си пак искључио рачунар односни оперативни систем "на дугме", те си га "ошамутио", па он покушава да се "опорави"... obi-wan, Justin Waters, Tuzni Ratnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tuzni Ratnik Написано Септембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2013 Хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука