Јосиф.А Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=11&nav_id=752576 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tuzni Ratnik Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 По мом мишљењу су требали одавно то да укину. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 И мени се тај свештенички целибат чини као бесмислен, али како и рече овај секретар; могуће је разговарати али традиција је дубоко укоријењена тако да ће се тешко доћи до тога да се укине. Кад сам, са студентима католичке богословије у Сарајеву, разговарала баш на ову тему, исто су ми рекли. Може се разговарати, али се та пракса неће укинути............барем не у неко догледно вријеме. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Септембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2013 Мислим да је дјелимично нешто већ учињено у том смислу кроз појаву сталних ђакона и гркокатоличких попова...оно у фазону,ако си баш стрејт Шала мала, не замјерите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука