Jump to content

Zašto ste baš vi pravoslavci u pravu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

А и заборависте да се уверење стиче кроз опробану веру 8086.gif

To niko ne spori, ali ateista na ateizam ne gleda nikako kao vernik na teizam. Obadva jesu uverenja, ali ne smisla porediti ih. Kao da poredis vernika i libelara ili vernika i komunisti ili vernika i demokratu... i kazes "sve su to vere" .. naravno da su sve to uverenja, ali porediti ih je glupo. 

Ateista je covek koji nije pripadnik bas nijedne religije. Neki naravno imaju problem pa su pripadnici neki ateistickih ideologija npr new atheist u nastaju... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Супротност теизму је антитеизам. По томе како антитеисти верују испада да је живот један велики плацебо ефекат :pivo:

Ne, suprotnost teizmu je ateizam. Antiteizam je aktivno suprotstavljanje religiji i religijskim dogmama.

Подели на овим сајтовима

Ne, suprotnost teizmu je ateizam. Antiteizam je aktivno suprotstavljanje religiji i religijskim dogmama.

Дакле, ти онда као атеиста ипак имаш свест о Божијем постојању...

Подели на овим сајтовима

О Маркане, да ја тебе нешто приупитам :)

Уколико би неко дао (по теби) смислен одговор на питања која си поставио, значи ли то да ћеш постати православни вијерник? :);)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

О Маркане, да ја тебе нешто приупитам :)

Уколико би неко дао (по теби) смислен одговор на питања која си поставио, значи ли то да ћеш постати православни вијерник? :);)

Naravno da ne :-) moj ateizam se ne da poljuljati, a argumenti vernika me samo zanimaju. Ne preispitujem ja svoj ateizam niti se dvoumim nešto.

Подели на овим сајтовима

Људи, заборављате на http://siont.net/u-hristu/clanci/big_beng.php

Брате, заборављаш да тај сајт није православан. Он је секташки. Иако има корисних ствари на њему у питању је секташки сајт.

Ово је православни форум који ради под благословом Цркве. Да се подсетимо мало где се налазимо...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...