Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Разлика између Хришћана и Есена првих векова је била у томе што су Есени баратали неким борилачким вештинама са палијама и дугим штаповима, нешто ко нинџе. А Хришћанима је управо стога Христос рекао да кад крену на пут не носе ни штап. Кад други понесу Теслин топ, могу да кренем без штапа... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 A да ти неко у сред ноћи упадне у кућу и узнемири породицу? бранио би се цикламом. Ne, nego bi mu klavir pao na glavu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne, nego bi mu klavir pao na glavu. Зато што ситуација личи другим ситуацијама где би баш клавир пао на главу. Сада би и мало дете спознало наставак дискусије. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne znam sta se ti tolko palis na oruzije i beretke i cuda. Al dobro sto ljudi sto cudi. PS: bolje pravi kolacice Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ne znam sta se ti tolko palis na oruzije i beretke i cuda. Al dobro sto ljudi sto cudi. PS: bolje pravi kolacice Потруди се аргументима, не узвраћај ниским ударцима. Нису беретке једине које су носиле оружје. Колачиће нећу спремати за DYNABLASTER, могу ми се десити погрешни састојци DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Niske udarce ne koristim, cak ni u pravoj borbi, uvek moze posteno :31: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Niske udarce ne koristim, cak ni u pravoj borbi, uvek moze posteno :31: Да, баш поштено од клавира. 8086.gif Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Klavir je personifikacija Bozijeg delovanja, ja nemam nista stim Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Klavir je personifikacija Bozijeg delovanja, ja nemam nista stim Али зависи од воље Божије. А твоје је да одбраниш породицу и себе како најбоље знаш и умеш. А понекад мораш да користиш силу. Јер је боље да се одбраниш него да те убије. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ko mora? Ja sam jednom mogao biti ubiven, pa nisam koristio silu, pa me spasao andjeo koji isto tako nije koristio silu, nego je samo intervenisao u uredjenju stvarnosti da sve bude kako treba. Mislim da je bolje da covek bude ubiven nego da ubije, ali to je sad vec neshvatljivo slabicima. I ja sam slabic priznajem, ali eto bar tako mislim. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ko mora? И, ко то зна на који начин? Божија воља. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ja sam jednom mogao biti ubiven, pa nisam koristio silu, pa me spasao andjeo koji isto tako nije koristio silu, nego je samo intervenisao u uredjenju stvarnosti da sve bude kako treba. Није интервенисао у случају "убиства у Жаркову"...тако да си потписао петицију за ослобађање дотичног. Јасно? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Nisam potpisao, jer mislim da ga je izbo naknadno od straha. Inace ovaj zivot je samo treptaj oka, kao jedna epizoda, posle ovoga ide vecnost... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Nisam potpisao, jer mislim da ga je izbo naknadno od straha. Извињавам се, лапсус, тако да ниси потписао. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2013 Ko mora? Mislim da je bolje da covek bude ubiven nego da ubije, ali to je sad vec neshvatljivo slabicima. I ja sam slabic priznajem, ali eto bar tako mislim. Можемо тако у недоглед. Не би одбранио живот свог детета или живот туђег детета. Наравно да си слабић. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука