Jump to content

Na rubu znanosti - Priča o konoplji

Препоручена порука

• Гости

Mozda su bile pijane od lupanja po vodi 0110_hahaha  ali nisu bile pijane od THC-a jer ga u industrijskoj konoplji i nema.

Ima ga kao i drugih kanabinoida. Indijska i 'naša' su zapravo ista vrsta samo drugi geografski varijatet. Naša ima niže vrednosti i druge međusobne odnose pomenutih kanabinoida. Ta iz Bačkog Petrovca  takođe ne prolazi prema Wolerovom faktoru da samo bude industrijska. ... Pa opet nema bitnih zabeleški da su je naši stari upotrebljavali drugačije nego što jesu. Meni malo čudno.

Подели на овим сајтовима

Ma gde ima, industrijska ima mozda u promilima, tolko da ne moze ni placebo efekat da izvede, pa je zato nisu ni upotrebljavali drugacije nego sto jesu.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

citao sam skoro da je vrseno ispitivanje na 600 pacijenata koji su imali rak pluca ili grla,koji su koristili i marihuanu za pusenje,kod nijednog nije ni u tragovima pronadjen uzrok,potencijalni uzrok da je mozda od nje potekao rak,

Kako sam procitao da ulje od konoplje ne od semena nego od stabljike,uspesno leci rak,tkosto napada celije raka.

Napada ih tko sto im prekida dovod hrane i na taj nacin one izumiru a istovremeno stiti zdrave celije u okruzenju,ovo ne pricam odprilike,dvadeset godina je vrseno ispitivanje,da bi e doslo do zakljucka.

Naucnik koji je ucestvovao u tom ispitivanju je na konferenciji za stmpu to izneo.

Kazu da bi covek umro od Marihuane,naucno dokazano,mora za 15 minuta da popusi oko 680 kg marihuane i pod tim uslovima bi umro od dima :)

Kod nas ima u prodaji ulje od konoplje,to je ulje koje je hladno presovano,vrlo je bitno da je hladno presovano.

Ja ga koristim tipa dnevno popijem jednu supenu kasicicu,svakom bi predlozio da ga koristi.

Meni se desavalo da mi ponekad padne  pritisak,toga vise nema.

Preporucio bi svakom da ga koristi. :good2: :good2:

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...