Jump to content

Монаси на Атосу одбили молбу Барака Обаме да посети Свету Гору

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

što se tiče acine banane (izvinjavam se na izrazu)   Quote   Води га кући, части га бананом и сликај се са њим.   ima i takvih diljem svijeta   http://www.blic.rs/V...gadjana-bananom   neki ih zovu rasisti a javljaju se i u vidu administratora na pojedinim ortodoksnim forumima

Свако види оно што хоће, односно оно што му оптерећује ум и подсвест (постоји и онај психотест, заборавих како се зове, кад гледаш сликице и кажеш шта видиш, па психолози виде каква ти је мука на души). Теби је расизам у подсвсести, мени није ни на крај памети (види тему о афроамериканкама). Ако мислиш да је свако ко некоме жели да поклони банану расиста, онда стварно имаш проблем.

Синоћ сам дознао од оца Доситеја Хиландарца да је вест нетачна. Нит је Обама тражио да долази на Свету Гору, нит су му монаси забранили.

Подели на овим сајтовима

Ако мислиш да је свако ко некоме жели да поклони банану расиста, онда стварно имаш проблем.

Ја сам ово са бананом схватио као Александрово шегачење са Мрачним јер банана симболизује омиљену храну мајмуна, по атеистима наших далеких рођака, па је онда ред да га угости са традиционалном кухињом... и тако...

Подели на овим сајтовима

Ја сам ово са бананом схватио као Александрово шегачење са Мрачним јер банана симболизује омиљену храну мајмуна, по атеистима наших далеких рођака, па је онда ред да га угости са традиционалном кухињом... и тако...

А ја сам мислио на Обамино мајмунисање са остатком света (ево, ускоро ћемо да гледамо Мајмуна у Сирији), без икакве алузије на његову боју коже. Мада, и ово твоје тумачење је баш добро. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...