obi-wan Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Imam na racunaru neko Cooler Master napajanje, uzeto sa samim racunarom pre oko 3,5 godine. Inace se cuje bas dosta, ali posto sad vise vremena provodim uz masinu, pocelo je mnogo da mi smeta, a posebno posle nekoliko sati rada. Ima kad mi, zbog premora, postane doslovno nepodnosljivo, i onda iskljucujem ceo racunar zbog toga. Negde sam procitao da zvuk koji ono pravi ne bi trebao da bude preko 20dB, a bolje da je manje od toga. Imate li predlog za neko tiho napajanje? Pozeljno je i da ostavite neki link, ako imate... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Немам никакав паметан савет, само хоћу да кажем да мој рачунар често ради као трактор и много ме нервира (а и он је купљен пре око 3 године, можда и мање...). Понекад га малко звекнем ногом и он престане , па после опет почне... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Е онда је мој супер, кулира само кад га укључујем,као трактор, а купљен је дааааавно, хехехехе,мада је мењан вентилатор пре две три године... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука