Војвода7 Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 On 28. 1. 2016. at 12:56, MiroslavJ рече @@Sasa Vojvoda, Вероватно је тај возач капирао да има предност због правила десне стране и због табле "пружање пута са првенством пролаза". Шта да ти кажем, води рачуна. Сад ће ту цајкани да се наџиџе чим чују да возачи праве џумбус, има кинта само да пљушти. Pa da, sigurno zbog pravila desne strane, moram biti veoma oprezan, inace bih svaki dan imao saobracajku . Pa i treba da dodje policija, cak razmisljam da ih i sam nazovem i da upozorim na krsenje pravila, strah me vise uci na tu raskrsnicu, sa svih strana mi prijeti opasnost , ima slucajeva da kad idem pravo kao vozilo A, a oni iz suprotnog smjera idu lijevo i sijeku mi put.... oni su uvjereni da imaju prvenstvo zbog znaka GeniusAtWork and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 On 28. 1. 2016. at 13:03, Sasa Vojvoda рече cak razmisljam da ih i sam nazovem i da upozorim na krsenje pravila Свакако да би требао, али знајући нашу полицију... Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 On 28. 1. 2016. at 12:57, Sasa Vojvoda рече Pa nije da voze mehanicki,nego ne znaju pravila, oni su uvjereni da im je zelena strelica kao puno zeleno ali samo za desno i dosta njih ne propusta nikoga Врло чест проблем на нашим путевима, зелена стрелица значи УСЛОВНО зелено, што значи идеш само ако нема никога, све пропушташ. Много, много возача то не зна (или зна, само се фолира). А знак не постоји ако семафор ради. On 28. 1. 2016. at 13:05, MiroslavJ рече Знајући нашу полицију они ће ту да намиришу кинту и ето их одма. Нажалост, често је једино решење нашег човека ударити по џепу, само тако памти. Све остало као да ништа није било. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 Evo da postavim i razgovor sa auto skolom, vezano za ovu raskrsnicu auto skola:''prednost ima B jer u zakonu u BiH ne postoji uslono zeleno Primjenjuje se pravilo desne strane Saobracajni znakovi nemaju veze ukoliko rade semafori '' JA: ''znaci vozilo A ( iako ima puno zeleno svjetlo), mora da propusti vozilo B koje ima puno crveno i zelenu strelicu? ja sam mislio da vozilo A ima prednost'' Auto skola: ''Jeste zbog pravila desne strane.'' JA:''Zakon o osnovama bezbjednosti saobracaja na putevima u BiH, Sluzbeni glasnik BiH, broj 6/06'' Auto skola: ''To je zakon iz 2006. Godine Trenutno nisam u kancelariji ujutru cu vam poslati izvod iz novog zakona'' Auto skola: ''Sasa, Provjerio sam i izmjene zakona i izvinjavamo se na pogresnom odgovoru ali vozilo koje dolazi sa dopunskog zelenog duzan je propustiti ostale ucesnike i zatim uci u raskrsnicu. Hvala sto ste nam pomogli da i mi naucimo nesta novo jer nismo obracali paznju na takvu situaciju jer ista nije bila definisana prije. pozdrav'' Sta recina ovo, zalosno Човек Жоја, feeble and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 On 28. 1. 2016. at 19:38, 'Sasa Vojvoda рече Evo da postavim i razgovor sa auto skolom, vezano za ovu raskrsnicu auto skola:''prednost ima B jer u zakonu u BiH ne postoji uslono zeleno Primjenjuje se pravilo desne strane Saobracajni znakovi nemaju veze ukoliko rade semafori '' JA: '' znaci vozilo A ( iako ima puno zeleno svjetlo), mora da propusti vozilo B koje ima puno crveno i zelenu strelicu? ja sam mislio da vozilo A ima prednost'' Auto skola: ''Jeste zbog pravila desne strane.'' Хахахахаха ово је најјаче. "У закону у БиХ не постоји условно зелено". Па који ће ђаво онда на семафорима у БиХ?? Значи, тотално лудило на све стране... Човек Жоја and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 On 28. 1. 2016. at 19:54, GeniusAtWork рече Хахахахаха ово је најјаче. "У закону у БиХ не постоји условно зелено". Па који ће ђаво онда на семафорима у БиХ?? Значи, тотално лудило на све стране... Za njih ne postoji uslovno zeleno, njima je ta strelica kao puno zeleno za desno i tako uce i druge, a i ovo imje isto jako On 28. 1. 2016. at 19:38, Sasa Vojvoda рече Hvala sto ste nam pomogli da i mi naucimo nesta novo .... ,a auto skola i to u Sarajevu , tacno ne mogu da vjerujem GeniusAtWork and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 28, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2016 On 28. 1. 2016. at 20:03, MiroslavJ рече Начи братац фала ти, Модричу и Сарајево заобилазимо у шииироком луку Haha, cuti, po nekoliko puta na dan prodjem kroz ovu raskrsnicu a najsrecniji bih bio da je mogu nekako izbjeci, ovako ulazim sa strahom i samo cekam kad ce neko da me lupne, veoma zeznuto. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Фебруар 2, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2016 On 28. 1. 2016. at 11:14, Sasa Vojvoda рече Ima jedna raskrsnica u mom gradu koja je veoma problematicna, prije su bili samo znakovi a skoro su postavili semafore pa to sad veoma zbunjuje ljude, dosta ih ne zna pravila, sreca je pa se ne vozi brzo inace bi do sad sigurno bilo udesa. Postavicu vam sliku raskrsnice i siutuaciju u kojoj sam se juce nasao i da nisam zakocio covjek bi me udario, zanima me sta vi kazete ko tu ima prednost, vozilo A ili vozilo B? Napisao sam i jedan tekst u vezi ove raskrsnice http://milosevac.com/vozaci-samoubice-na-raskrsnici-kod-restorana-palas-u-modrici/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука