Гости Guest Alefshin Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Јесте да није филм, али има све што и филм-редитеља, глумце, сценарио, титлове ... Дакле, шта мислите о овој серији која је дигла приличну прашину у свету? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Мај 26, 2009 Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Није ни нешто много интересантна да трошим време причајући о њој. Углавном кад доручкујем, она је на тв па сам тако чуо за ту серију. Свиђа ми се монтажа и фотографија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 deda рече: ???? ?? ????? ????? ???????????? ?? ?????? ????? ????????? ? ???. ????, ????? ?? ?????????, ???` ?? ???????? ???? ??? ??????? ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Мај 26, 2009 Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 брате Алефшине, де ме промовиса у филмског зналца, кад сад морам да кажем да уопште не мислим о овој серији. ал биће прилике да се поправим,.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 26, 2009 Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 što volem što nisam moderator Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Ма то је била само шала... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 26, 2009 Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Alefshin рече: ?? ?? ?? ???? ???? ????...ma nisam ni mislila ništa drugo nemam pojma šta je CSI Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Мај 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 Серија. Форензичари и то... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Мај 26, 2009 Пријави Подели Написано Мај 26, 2009 e to bi mi se dopalo ;D uglavnom gledam nacionalnu geografiju, fox crime i history, sem Agape naravno retko imam slobodnog vremena pa retko gledam TV Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 видите како су распевани ... God Hates the World, by Westboro Baptist Church клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 prestao sam na trecini pjesme da ih slusam..umalo nisam povratio Cekaj ovi baptisti sunastali od devetog kolena protestanata ,15 katolika ..itd sta cekamo , udruzimo se njima u uniju pa cemo i mi ovako lepoda pajkimo(duhovno) i pevusimo 0110_hahaha :drugarstvo: 1314_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2009 константине брате, ајде једном нешто смислено изјави, сад си стварно претерао ... јел теби фали нешто у животу, кад мораш све да понизиш? зар ти не схваташ колико су несретне ове душе, и није ти нимало жао због тога, а камоли своје оперисаности саосећања ... овде уопште не видим ништа смешно, нити за подсмех. не, СВИ ови су настали од нас, Православаца, у немоћи нашој да их задржимо у правди и милости Божјој, у благодати Духа Светог! да им сведочимо док нам крв не пође на очи ... кад ћеш то да схватиш, да си као родитељ одговоран за своју децу? да смо ми у благодати одговорни за све оне који нису? да зато што ми нисмо како треба, да су они такви какви јесу? ''А друга је као и ова: Љуби ближњег свог као самог себе.'' ''Фарисеј стаде и мољаше се у себи овако: Боже! Хвалим те што ја нисам као остали људи: хајдуци, неправедници, прељубочинци или као овај цариник.'' јел си се загрцнуо? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
драган бели Написано Октобар 4, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 ја ка и за све остало мислим да су секте 1 велико с али није важно. Него ја би секте поистоветио са централним банкама и приоватнима банкама. како? па до док је централна банка (наша православна црква нпр) и она је банка банака тј вера над верама и жели само дорбо свом народу , док приватне банке имају само једну ствар постојања а то је профит тако и сектер имају само једно а то је профит стечен прањем мозга од стране шљама светског. . . до победе! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 добро, ал на овом конкретном примеру шта видиш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 6, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2009 шта мислите о овоме? United Church of Christ - Bouncer клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука