Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Јесте да није филм, али има све што и филм-редитеља, глумце, сценарио, титлове  ;)...

Дакле, шта мислите о овој серији која је дигла приличну прашину у свету?

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Није ни нешто много интересантна да трошим време причајући о њој. Углавном кад доручкујем, она је на тв па сам тако чуо за ту серију.

Свиђа ми се монтажа и фотографија.

Подели на овим сајтовима

брате Алефшине, де ме промовиса у филмског зналца, кад сад морам да кажем да уопште не мислим о овој серији.

ал биће прилике да се поправим,.... ;)

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

prestao sam na trecini pjesme da ih slusam..umalo nisam povratio

Cekaj ovi baptisti sunastali od devetog kolena protestanata ,15 katolika ..itd

sta cekamo , udruzimo se njima u uniju  pa cemo i mi ovako lepoda pajkimo(duhovno) i pevusimo 0110_hahaha

:drugarstvo: :drugarstvo: 1314_womens

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

константине брате, ајде једном нешто смислено изјави, сад си стварно претерао ...

јел теби фали нешто у животу, кад мораш све да понизиш? зар ти не схваташ колико су несретне ове душе, и није ти нимало жао због тога, а камоли своје оперисаности саосећања ...

овде уопште не видим ништа смешно, нити за подсмех.

не, СВИ ови су настали од нас, Православаца, у немоћи нашој да их задржимо у правди и милости Божјој, у благодати Духа Светог! да им сведочимо док нам крв не пође на очи ...

кад ћеш то да схватиш, да си као родитељ одговоран за своју децу? да смо ми у благодати одговорни за све оне који нису?

да зато што ми нисмо како треба, да су они такви какви јесу?

''А друга је као и ова: Љуби ближњег свог као самог себе.''

''Фарисеј стаде и мољаше се у себи овако: Боже! Хвалим те што ја нисам као остали људи: хајдуци, неправедници, прељубочинци или као овај цариник.''

јел си се загрцнуо?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

ја ка и за све остало мислим да су секте 1 велико с али није  важно.

Него ја би секте поистоветио са централним банкама и приоватнима банкама.

како? па до док је централна банка (наша православна црква нпр) и она је банка банака тј вера над верама и жели  само дорбо свом народу , док приватне банке имају само једну ствар постојања а то је  профит тако и сектер имају само једно а то је профит стечен прањем мозга  од стране шљама светског. . .

до победе!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...