Jump to content

Државе које су признале тзв. државу Косово

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

?? ?? ... ?? ?? ???? ???? ?????, ??? ??? ???????? ???? ??? ?? ?? ?????? ???? ????? ????? ????? ?? ???? ? ??????? ??????? ?????????? ? ????????? ???????????... ???? ?? ???? ???????????... ??????? ? ? ????. ??????? ???? ???? ?? ??????, ??? ?????? ???????? ?? ?????????? ???????? ?? ?????????? ???? ?????? ?? ?????? ????? ?????????.

Brate Amerika ima Kuvajt koji ima najvece rezerve nafte a uz to i Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate a od ne davno i Iracka naftan polja a svi ostali ukljucujuci i Iran gledaju kako skuplje da prodaju svoju kozu sto mi nazalost nismo znali
Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Оно што ја мислим јесте да Косово не смијемо заборавити, у том смислу-јер је оно колијевка српске културе, Пећке патријаршије, Светог цара Лазара и осталих мученика и тд.-али  пласирање лажи о томе како је Србија ''извојевала велике дипломатске побиједе''( о којима, бај д веј, очигледно, зна само Јеремић, јер их нико не помиње...), о томе како Србија ни по коју цијену ''неће да дозволи да јој се отме дио територије и прекрајају границе'' (као да то већ није учињено,и нико не помиње неку промјену у будућности)- јер заиста само контрапродуктивно.

Чини ми се да Јеремић,Тадић и компанија, преко Косова само прикупљају пол. поене, а и добар им је застор,да људи не размишљају о проблемима у којима се земља налази.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Kosovo ce za mene da bude kolevka ma u kojoj se carevini nalazilo i to me treba da ucimo nasu decu to jest sta znaci Svetosavlje i Kosovski zavet ali ih nikako ne uvlaciti u nove zrtve i pogibelji jer srpska drzava nikad nije platila rane svojih vojnika

Подели на овим сајтовима

Kosovo ce za mene da bude kolevka ma u kojoj se carevini nalazilo i to me treba da ucimo nasu decu to jest sta znaci Svetosavlje i Kosovski zavet ali ih nikako ne uvlaciti u nove zrtve i pogibelji jer srpska drzava nikad nije platila rane svojih vojnika

?????? ?? ? ??????????.

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ? ??????????.

0205_whistling klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 0202_238

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

?????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ???????!?!?!??!  0409_feel 0409_feel 0409_feel

?? ???? ??? ?? ??? ????? ????????? ? ??? ?? ??????!?!?!?!?

daj molim te, mani me tog...anja, nego cim se ratuje??

Uvek je bitna,proglasi ti sta hoces ,a l ako nemas armiju koja to moze da isprati dzaba

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Опет лајеш!!!!  :drugarstvo:, не знам где си био 1999. године, нисам сигуран да смо се копнено бранили!

п.с. Немој мене да молиш  0202_238

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

1999. је било копнених покушаја од стране НАТО и шиптара да уђу на Косово. Дрецун је имао емисију о томе. Апачи су подршку давали шиптарима.

СВЕ ДОК СЕ НА КОСОВУ; МАКАР У ЈЕДНОМ МАНАСТИРУ ИЛИ ХРАМУ БУДЕ СЛУЖИЛА ЛИТУРГИЈА КОСОВО ЈЕ НАШЕ. ЈЕР ТА ЛИТУРГИЈА ОСВЕЋУЈЕ ЦЕЛО КОСОВО.

На gogle earth све државне границе су жуте ам КИосова црвене, па сад ви видите.

Подели на овим сајтовима

?????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ???????!?!?!??!  joooj 0110_hahaha 0110_hahaha

?? ???? ??? ?? ??? ????? ????????? ? ??? ?? ??????!?!?!?!?

daj molim te, mani me tog...anja, nego cim se ratuje??

Uvek je bitna,proglasi ti sta hoces ,a l ako nemas armiju koja to moze da isprati dzaba

???? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ?????????? ??????.??? ????? ?????-???? ?? ??????.?? ?? ? ????? ????????,??????? ????? ?? ??????? ????? ?? ?? ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

Док ми разглабамо шта је КиМ, за то време Срби страдају...како на КиМ-у, тако у РСК, Маћедонији и Црној Гори...

Постали смо фарисеји 1 класе!

joooj

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

??????,?? ?? ? ?????????? ?????? ?????????  0110_hahaha

?????? ??? ?????!

joooj

?? ????...?????? ??? ??????? ????? ?? ?????????

? ??? ??? ???? ?????????? ???????? ???????????? "??????"

0110_hahaha

?? ??? ?? ???? ????? ??????...??? ???

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима

???? ??????? ???????,??? ?? ?????????...?????? ??? ???? ???????,?? ????  joooj

??? ?? ????????? ?? ???? ?? ?????????? "??????"

???? ??? ????...?? ????????? ??? ?

Heghlu'meH QaQ jajvam

Подели на овим сајтовима