Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ?? ... ?? ?? ???? ???? ?????, ??? ??? ???????? ???? ??? ?? ?? ?????? ???? ????? ????? ????? ?? ???? ? ??????? ??????? ?????????? ? ????????? ???????????... ???? ?? ???? ???????????... ??????? ? ? ????. ??????? ???? ???? ?? ??????, ??? ?????? ???????? ?? ?????????? ???????? ?? ?????????? ???? ?????? ?? ?????? ????? ?????????.Brate Amerika ima Kuvajt koji ima najvece rezerve nafte a uz to i Saudijsku Arabiju i Ujedinjene Arapske Emirate a od ne davno i Iracka naftan polja a svi ostali ukljucujuci i Iran gledaju kako skuplje da prodaju svoju kozu sto mi nazalost nismo znali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Оно што ја мислим јесте да Косово не смијемо заборавити, у том смислу-јер је оно колијевка српске културе, Пећке патријаршије, Светог цара Лазара и осталих мученика и тд.-али пласирање лажи о томе како је Србија ''извојевала велике дипломатске побиједе''( о којима, бај д веј, очигледно, зна само Јеремић, јер их нико не помиње...), о томе како Србија ни по коју цијену ''неће да дозволи да јој се отме дио територије и прекрајају границе'' (као да то већ није учињено,и нико не помиње неку промјену у будућности)- јер заиста само контрапродуктивно. Чини ми се да Јеремић,Тадић и компанија, преко Косова само прикупљају пол. поене, а и добар им је застор,да људи не размишљају о проблемима у којима се земља налази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Kosovo ce za mene da bude kolevka ma u kojoj se carevini nalazilo i to me treba da ucimo nasu decu to jest sta znaci Svetosavlje i Kosovski zavet ali ih nikako ne uvlaciti u nove zrtve i pogibelji jer srpska drzava nikad nije platila rane svojih vojnika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Kosovo ce za mene da bude kolevka ma u kojoj se carevini nalazilo i to me treba da ucimo nasu decu to jest sta znaci Svetosavlje i Kosovski zavet ali ih nikako ne uvlaciti u nove zrtve i pogibelji jer srpska drzava nikad nije platila rane svojih vojnika ?????? ?? ? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Kosovo ce za mene da bude kolevka ma u kojoj se carevini nalazilo i to me treba da ucimo nasu decu to jest sta znaci Svetosavlje i Kosovski zavet ali ih nikako ne uvlaciti u nove zrtve i pogibelji jer srpska drzava nikad nije platila rane svojih vojnika ?????? ?? ? ??????????. 0205_whistling klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap 0202_238 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Drago mi je da se u necemu slazemo braco moja i da valjda svi mi makar i odavde virtuelno mozemo da budemo glas razuma i GLAS NADE ZA JEDNU NOVU PRAVEDNIJU SRBIJU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ???????!?!?!??! 0409_feel 0409_feel 0409_feel ?? ???? ??? ?? ??? ????? ????????? ? ??? ?? ??????!?!?!?!? daj molim te, mani me tog...anja, nego cim se ratuje??Uvek je bitna,proglasi ti sta hoces ,a l ako nemas armiju koja to moze da isprati dzaba Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Опет лајеш!!!! , не знам где си био 1999. године, нисам сигуран да смо се копнено бранили! п.с. Немој мене да молиш 0202_238 И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 1999. је било копнених покушаја од стране НАТО и шиптара да уђу на Косово. Дрецун је имао емисију о томе. Апачи су подршку давали шиптарима. СВЕ ДОК СЕ НА КОСОВУ; МАКАР У ЈЕДНОМ МАНАСТИРУ ИЛИ ХРАМУ БУДЕ СЛУЖИЛА ЛИТУРГИЈА КОСОВО ЈЕ НАШЕ. ЈЕР ТА ЛИТУРГИЈА ОСВЕЋУЈЕ ЦЕЛО КОСОВО. На gogle earth све државне границе су жуте ам КИосова црвене, па сад ви видите. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?????? ??????? ?? ?? ????? ?????? ???????!?!?!??! 0110_hahaha 0110_hahaha ?? ???? ??? ?? ??? ????? ????????? ? ??? ?? ??????!?!?!?!? daj molim te, mani me tog...anja, nego cim se ratuje??Uvek je bitna,proglasi ti sta hoces ,a l ako nemas armiju koja to moze da isprati dzaba ???? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ?????????? ??????.??? ????? ?????-???? ?? ??????.?? ?? ? ????? ????????,??????? ????? ?? ??????? ????? ?? ?? ?? ???????. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Док ми разглабамо шта је КиМ, за то време Срби страдају...како на КиМ-у, тако у РСК, Маћедонији и Црној Гори... Постали смо фарисеји 1 класе! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Богоми,ми се у Монтенегро држимо постојано pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ??????,?? ?? ? ?????????? ?????? ????????? 0110_hahaha?????? ??? ?????! ?? ????...?????? ??? ??????? ????? ?? ????????? ? ??? ??? ???? ?????????? ???????? ???????????? "??????" 0110_hahaha ?? ??? ?? ???? ????? ??????...??? ??? Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Нема српских партија,све је разбијено...Космет још није признат,за чудо pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ???? ??????? ???????,??? ?? ?????????...?????? ??? ???? ???????,?? ???? ??? ?? ????????? ?? ???? ?? ?????????? "??????" ???? ??? ????...?? ????????? ??? ? Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука