Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Brate moj Srpske Armije vise nema niti ona postoji jer vecina danas sluze civilnu vojsku pa tesko da su obuceni za nesto drugo sem danose guske po bonicama pa u skladu i sa tim moramo da razmisljamo !!! Ja zelim ako mogu da ja za moje vreme resim vecinu nasih problema kako moji sinovi nebi imali problema sa tim nego da ih ceka jedna lepa i srecnija buducnost Nema, onakve kavka treba da bude.Al za Albansce je i ta dovoljna 8086.gif pivopa kad bi oni cekali mirno da ih osvojimo bilo bi dovoljno ali danas treba malo vise pameti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Заиста мислите да се данас ратује војском!?!?!??! 8086.gif pivo crvenilo Па доле смо им већ једнм објаснили и шта се десило!?!?!?!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Nasa borba je da srpkinje pocnu da radjaju kao albanke a trenutno tu borbu koliko se meni cini gubimo i to sa velikim zaostatkom !!! Da li smo mi Srbi uspeli da ukrotimo srpkinje kao sto su albanci albanke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Nasa borba je da srpkinje pocnu da radjaju kao albanke a trenutno tu borbu koliko se meni cini gubimo i to sa velikim zaostatkom !!! Da li smo mi Srbi uspeli da ukrotimo srpkinje kao sto su albanci albanke ?? ?? ????? ??? ?????, ???? ?? ?????? ??? ?? ??? ???? ? ?? ???????? ?? ???? ''?? ??? ? ?????-???? ?? ?? ???'' ? ??. ??? ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????????? ???????????? ?????? ???? ???? ???????? ???. ??????!? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Nasa borba je da srpkinje pocnu da radjaju kao albanke a trenutno tu borbu koliko se meni cini gubimo i to sa velikim zaostatkom !!! Da li smo mi Srbi uspeli da ukrotimo srpkinje kao sto su albanci albanke ?? ?? ????? ??? ?????, ???? ?? ?????? ??? ?? ??? ???? ? ?? ???????? ?? ???? ''?? ??? ? ?????-???? ?? ?? ???'' ? ??. ??? ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ??????????? ???????????? ?????? ???? ???? ???????? ???. ??????!? Brate nema drzave koje nisu priznale Kosovo a da nemaju takav slican problem na svojoj teritoriji a veliki paradoks je da one koje nisu priznale su iz muslimanskog treceg sveta to jest ono sto nam je Tito ostavio u nasledje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Не видим чему доприности пријатељство са државама које нису признале Косово-а у односу на статус Косова? Морамо бити реални, то нема никаквог значаја. Косово има потпуну сувереност, српске власти-немају. Ниједан грађанин Србије,на Косово не може ући,а да не да пасош на увид, на граници. Српски грађани путујубез виза, грађанима Косова требају визе? Дакле, 2 режима за исту државу? Косово је Србија? Не бих рекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ????? ???? ?????????? ???????????? ?? ???????? ???? ???? ???????? ??????-? ? ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ???? ??????, ?? ???? ???????? ???????. ?????? ??? ??????? ??????????, ?????? ??????-??????. ??????? ???????? ??????,?? ?????? ?? ???? ???,? ?? ?? ?? ????? ?? ????, ?? ???????. ?????? ??????? ????????? ????, ????????? ?????? ??????? ????? ?????, 2 ?????? ?? ???? ??????? ?????? ?? ??????? ?? ??? ?????. hehe svakako da je svima jasno da je Kosovo samostalna i nezavisna drzava a tu nezavisnot treba samo matica Srbija da potvrdi i da se stara da Pristina vise gravitira prema Beogradu nego prema Tirani ali za to treba hrabra i otvorena politika a ne nekakvo zamazivanje ociju srpskoj javnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Мислио сам да треба са тим државама да се подигну односи на виши ниво, а не да се увлачимо јевропи, ипак су Кина, Русија, Индија, Бразил ржаве чији се глас чује и чији глас значи. Можда грешим... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Не знам, мислим да је потребан добар однос са свима. А сарадња са европским државама уз све је ипак- неопходна, првенствено из економских разлога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?????? ??? ?? ????? ?? ??? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ???? ????, ? ?? ?? ?? ???????? ???????, ???? ?? ????, ??????, ??????, ?????? ????? ???? ?? ???? ???? ? ???? ???? ?????. ????? ??????...Brate moj nije da nisi upravu ali i sam se realno zamisli koliko vredi misljenje Kine,Brazila itd Pa Ameri su i im namerno srusili ambasadu kod nas i sta je bilo sem malo ostrije note Pekinga Washingtonu,hehehe pa zar ce Kina zarad nas da zrtvuje americko trziste ,nismo vajda toliko naivni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?????? ??? ?? ????? ?? ??? ???????? ?? ?? ??????? ?????? ?? ???? ????, ? ?? ?? ?? ???????? ???????, ???? ?? ????, ??????, ??????, ?????? ????? ???? ?? ???? ???? ? ???? ???? ?????. ????? ??????...Brate moj nije da nisi upravu ali i sam se realno zamisli koliko vredi misljenje Kine,Brazila itd Pa Ameri su i im namerno srusili ambasadu kod nas i sta je bilo sem malo ostrije note Pekinga Washingtonu,hehehe pa zar ce Kina zarad nas da zrtvuje americko trziste ,nismo vajda toliko naivni ????? ??? ?? ????? ??????, ??? ???? ?? ?? ? ?????? ????? ?? ?? ?????? ?????...??? ?? ????? ?????? ?????? ?? ???? ???? (?????? ?? ???? ???? ?? ???? ?? ???????). И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 И мени се чини да све државе гледају искључиво сопствене интересе, што је, хм, у великој мјери, и природно. Мислим да Кину,Русију, Бразил,исламски свијет- заиста ''боли уво'' за Србију и Косово... Гледају како да извуку сопствену корист из читаве приче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Да да ... то је више него јасно, али тај исламски свет зна да је Космет само један корак Амера ка њима и њиховим нафтним бушотинама и природним богатствима... Нису за џабе резервисани... Мислите и о томе. НАРАВНО ДАИХ БОЛИ ЗА СРБИЈУ, али њихови интереси су индиректно повезани са интересима наше државе да сачува јужну покрајину. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ? ???? ?? ???? ?? ??? ?????? ??????? ????????? ????????? ????????, ??? ??, ??, ? ??????? ?????, ? ????????. ?????? ?? ????,??????, ??????,???????? ??????- ?????? ''???? ???'' ?? ?????? ? ??????... ??????? ???? ?? ?????? ????????? ?????? ?? ?????? ?????.Bas tako i Kina zna da je Tibet goruce pitanje a i Brazil i Spanija imaju par pokrajina koje tesko priznaju njihovu vlast pa gledaju samo kako da odbrane sopstevu kucu na osnovu nase price Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Тако је и зато са њима треба да се воде конструктивни разговори, размењују мишљења... Не шкоди, а може да послужи... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука