Jump to content

Државе које су признале тзв. државу Косово

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Чуј није лоше...ДОБРО ЈЕ СКРОЗ!  1312_womens

Мени искрено најбитније да Кина, Русија и Бразил не признају као и Муслиманске земље.

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

??? ???? ????...????? ?? ?????!  1312_womens

???? ??????? ?????????? ?? ????, ?????? ? ?????? ?? ???????? ??? ? ??????????? ?????.

?? ??????, ???? ??? ???????, ? ??????? ?? ?????? ??????,?????????? ??????? ?????????, ? ???? ?? ???????????? ???????????, ????? ??????????? ??????? ?? ??.  ??????? ???? ?? ??????? ?? ???????? ??????. ?????????? ??? ???? ????????: ??? 2014. ?????? ????? ?? ??? ? ??,?? ??????? ??? ?? ?????????-????????? ?????????. ?? ?? ? ??????,???? ?? ???????? ????????? ??????, ????? ? ??? ??. ???? ?? ?? ? ?????? ?????? ??????? ?????? ??, ???? ?????? ?????????? ??? ???????? ?????-???????? ?? ??, ? ?? ??? ?? ?????? ??????? ?????????.

??????? ???? ????? ?? ? ?? ???? ??????? ????????- ?????? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ?????? ?????, ?? ???? ??????? ? ?????????, ?????? ?? ??????? ?? ??? ????, ???? ??????? ?? ??????. ???????????? ?????? ?? ?? ''????????'' - ??? ???????? ?????????? ?????? ????? ?????? ????? ?????? ??????????

Подели на овим сајтовима

Слажем се са тобом, али се надам да ће се однос српске Владе променити према Русији и Кини, наравно не ове Владе (ако да Бог у одласку), него следеће!  1312_womens

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Kosovo Republika !!!! Zar iko misli da ce neka nesposobna srpska vlada da nesto promeni ! Moze ovde da umesto ovih dodju i neki drugi ali sve je to isto i zaista su jadne nade Srba u nase politicare !

Jedino u koga se uzdam jeste GOSPOD ISUS HRISTOS a sve ostalo su trice i kucine

Подели на овим сајтовима

Kosovo Republika !!!! Zar iko misli da ce neka nesposobna srpska vlada da nesto promeni ! Moze ovde da umesto ovih dodju i neki drugi ali sve je to isto i zaista su jadne nade Srba u nase politicare !

? ????, ??? ?? ?? ?????? ????? ? ?????????? ???? ?? ?????? ? ??????? ????? ??????, ? ?? ? ??? ???? ?? ?????? ?...?? ????? ?????...

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ?????- ????????, ?? ????? ?? ???? ???? ????? ?? ????? ?? ???? ??????. ????? ??,? ??????? ??????? ? ????????? ????-?? ?????? ?????? ??????, ??????? ?? ?????????? ??????.

???, ??????? ?? ? ?????? ?????? ''???. ?????? ??????.'' ??????, ?????? ???????? ???. ?? 100 ????, ?? ?? ?????? ???????? ?? ?? ?????? ????????. ? ???????? ???? ??????????.  ?????? ?? ???? ??????? ????? ?? ??????. ? ??????, ?????? ?? ????????(???? ?? ???? ????????,?????? ?? ???? ???? ??????????, ??????????? ,??????????? ?????? ? ??????? ?????????) ???? ??????? ? ????? ???? ????????? ? ???????????? ?????? ? ??????, ''?????? ?? ??????'', ''?? ?? ???? ?????????? ? ??? ???? ???? ??? ???? ???????????'' ? ??. ??????, ??? ?? ?? ?????? ?????? ?????? ??????????,?? ?? ????? ???? ?????? ????? ?? ?????? ??????????? ?????? ?? ??? ??????????. ??????? ????????-?????, ?? ????????,????????? . ?? ??????, ?? ???????? ??????.

????? ??????? ??? ?? ??? ??? ??? ?????- ? ???? ??????? ???????. ???? ?? ???????? ?????? ?????? ????? ???????

Подели на овим сајтовима

Мазање очију народу! Дрма им се власт па веле ајде бар нечим да купимо гласове...

Албанци имају веома јак лоби који су градили деценијама, ми смо ту оманули уздајући се у нашу шлихтајућу политику, у неку правду која данас у свету политике не постоји...

Подели на овим сајтовима

Nemoj vise to da pises, a posle da se u Gospoda uzdas.Ne ide zajedno.Stvarno nismo dostojni svojih predaka.

Slazem se da vlada nece nista napraviti,al hoce po Bozijem dopustenju Srpska vojska, uz malu pomoc Ruskih prijatelja.

KiM je Srbija, a ne repuljika 8086.gif pivo

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Alo ljudi ja sam ovde nekoliko puta pisao na slicnim temama i bio sam da se prijavim i 24 03 1999 kao dobrovoljac i danas bi isto to uradio zbog one nejaci dole ali da li to ista resava  !!!

Ako moj zivot treba za srpsko kosovo odma ga dajem ali necu da dozvolim nikom da Kosovo koristi kao demagogiju za ostanak ili osvajanje vlasti u Srbiji !

Glupa i smesna politika je posvadjala Srbe i Albance i ni jednima ni drugima nije ponudila resenje ! Jedino resenje je u pregovorima i primerima koje ce vladajuce elite davati ljudima !

Srbija danas placa na hiljade izmisljenih radnih mesta na Kosovu i tim ljudima daje samo laznu nadu a ne realnost ! Mi nismo ekonomska sila koja moze da finansira takve projekte ili ce mo da ratujemo ili ne ???!!!

E sad braco ili ce mo ne realno da nestanemo ili realno da opstanemo

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nemoj vise to da pises, a posle da se u Gospoda uzdas.Ne ide zajedno.Stvarno nismo dostojni svojih predaka.

Slazem se da vlada nece nista napraviti,al hoce po Bozijem dopustenju Srpska vojska, uz malu pomoc Ruskih prijatelja.

hehe Brate moj zar ce Rusija da ratuje zbog Kosova ,,,,pa to brate ni jedna vlast u Rusiji nece da napravi

Подели на овим сајтовима

hehe Brate moj zar ce Rusija da ratuje zbog Kosova ,,,,pa to brate ni jedna vlast u Rusiji nece da napravi

a pa oni vec sad ratuju za KiM  vise od bilo koga drugog,al sam mislio da ce i ona sa svojim ratom u bliskoj buducnosti "odvuci" sa KiM mirovnjake i zapadne saeznjake,pa da vidimo onda ko ce spreciti Srpsku armiju 8084.gif crvenilo 319.gif dada
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

Brate moj Srpske Armije vise nema niti ona postoji jer vecina danas sluze civilnu vojsku pa tesko da su obuceni za nesto drugo sem da nose guske po bonicama pa u skladu i sa tim moramo da razmisljamo !!!

Ja zelim ako mogu da ja za moje vreme resim vecinu nasih problema kako moji sinovi nebi imali problema sa tim nego da ih ceka jedna lepa i srecnija buducnost

Подели на овим сајтовима

Brate moj Srpske Armije vise nema niti ona postoji jer vecina danas sluze civilnu vojsku pa tesko da su obuceni za nesto drugo sem danose guske po bonicama pa u skladu i sa tim moramo da razmisljamo !!!

Ja zelim ako mogu da ja za moje vreme resim vecinu nasih problema kako moji sinovi nebi imali problema sa tim nego da ih ceka jedna lepa i srecnija buducnost

Nema, onakve kavka treba da bude.Al za Albansce je i ta dovoljna 8086.gif pivo
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...