Тавита Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ????? ?? ?????? ?? ????? ???????? ??? ?????????? ?????, ?? ?? ????? ????? ?????????? ???????? ! ?? ??????? ?? ?? ???...???? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ????????? ?? ?? ? ???? ???????? ?? ?? ?????... ???? ?? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ????????, ?? ?? ? ???? ???? ? ?????? ?????.... ????? ?? ?????????? ???? ?? ??? ?? ? ?? ?????, ?? ?? ??????? ??????. 0205_whistling 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ??? ??? ? ????????? ?????? ??? ?? ?????? ???? ? ?? ??? ? ????????? ????? ???? ? ????????? ? ?????????. ?? ?? ?? ????? ??????. ????? ?? ?????? ??????? ??? ?????? ? ???? ?? ????. 0205_whistling ?? ?? ?????? ?????! ?? ???????? ? ???????????. ???????? ?? ?????? ???? ????????? ?? ??????? ?? ???????? ?????? ? ??????? ??????? ? ???????????? ??????? ?????????? ???? ? ???????. ??? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?? ??? ??? ? ????????? ?????? ??? ?? ?????? ???? ? ?? ??? ? ????????? ????? ???? ? ????????? ? ?????????. ?? ?? ?? ????? ??????. ????? ?? ?????? ??????? ??? ?????? ? ???? ?? ????. 0205_whistling ?? ?? ?????? ?????! ?? ???????? ? ???????????. ???????? ?? ?????? ???? ????????? ?? ??????? ?? ???????? ?????? ? ??????? ??????? ? ???????????? ??????? ?????????? ???? ? ???????. ??? ?????. ??? ??? ??????,?? ???? ?? ???? ??????? ? ?????. ?? ??? ????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Који се догмати то мијењају?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?? ? ????????? ?? ? ?????? ????????? ??????. ?? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ????vojvoda sindjelic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?? ? ????????? ?? ? ?????? ????????? ??????. ?? ?? ???????? ?? ???? ?? ??????? ????vojvoda sindjelicMajor Milan Tepic Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 U vezi osoba koje dignu ruka na sebe,za mene je tuzna. Bila sam na sahrani samoubice,bio je siromah mentalno obolijo. Sveshtenik je dobijo blagoslov da mu da Opelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Има случајева кад свештеник добије благослов да служи опијело,мада,ја мислим,не кажем да сам у праву, да би свакоме требало служити опијело:самоубицама,некрштенима,јеретицима....Не видим шта има лоше молити БОГА за некога. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ja nijesam kritikovala,vech navjela primjer. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Па добро сестро,нисам те ни оптужио да си критиковала pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 0202_238 0110_hahaha ma znam samo sam dodala,da neka ne bi pomislijo da sam ja protiv,jer svojevremena kada je to bila,neki koji sve znaju u Crkva,su digli takava buka,napade Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Јесте,јер владика има ``дискреционо право``да процијени да ли ће дозволити опијело или не. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 http://www.ocpm-scoba.org/ Jedna divna Pravoslavna organisation koja pomaze i obilazi Pravoslavne vjernike po zatvorima. 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 `?? ?? ??????? ??????? ??????? ???????:???????????,???????????,??????????....?? ????? ??? ??? ???? ?????? ???? ?? ??????.` ??? ???? ? ?? ?? ???? ???????. ????? ?? ???? ?? ????? ??? ?????? ??? ???? ? ???? ? ??????? ?? ????, ??? ??? ?????? ??????? ?? ??... ?? ??? ?? ?? ??????? ??????? ??????? ????? ?? ????? ?? ?? ??????? ???????? ?? ?? ??????????? ? ?????????? ???? ?????. ?? ???? ????? ????. ??? ????????? ?? ???? ?????... ???????????? ??? ??????? ????????? ? ??????? ?? ?? ??????? ?? ?????? ?????...????? ?? ??? ???? ??? ???? ???? ????? ???. ?? ?? ???? ???? ??????? ?????????? ? ???????...????? ?? ???? ??????? ? ???? ?????? ?? ?????????...????? ???? ?? ???? ???????? ?? ????? ?? ??????? ???????? ???. ??????? ????? ?? ????????? ?????? ?? ????? ???? ???????? ???? ???...??? ?? ????? ? ?? ?? ?? ??????? ?? ????... ? ??? ?? ???? ???? ? ?? ?? ?? ???? ? ????...?? ?? ??????? ????????? ?? ?? ????, ?? ???? ?????, ???????? ????? ?????? ? ????? 30 ?????????? ?? ?????? ???? ????? ??? ???? ????? ?????? ?? ??? ??? ?? ??????? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?? ????? ? ? ???...? ??? ????? ??? ????...?? ?? ??????? ????????? ?? ?? ???? ??????? ????? ???? ?? ????? ?? ?????? ?? ???? ??????, ? ???? ????...???? ????????? ?????, ??? ??? ????...??? ?? ?? ???? ??? ???... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 По предању знамо да се обесио. Али има и друго, које каже да је умро касније тако што му се стомак надуо, у мукама....Зашто да расправљамо ствари које незнамо? И друго питање је шта би сте ви желели? Да се он спасе или не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука