Lion Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ove dve sjajne stvari imaju slican pocetak... :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Mozda bi me neki rado banovali, ali ova mi se svidja... :smiley: LeAnn Rimes ima GLAS! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 0442_feel 0442_feel (овај други баш личи на тебе 0104_cheesy ) "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 0442_feel 0442_feel (???? ????? ??? ???? ?? ???? 0104_cheesy ) Ovaj sa pivom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Да, овај поспанији 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ??, ???? ????????? 0104_cheesy confused ja...? .pospana? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 ??, ???? ????????? 0104_cheesy confused ja...? .pospana? Hehehe... salim se, ziv mi! Pospana, nego sta! 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Ево, узео сам пар комада, `ватај ! smil41cb5615a0b72.gif "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Dobro dosao psihodelicni macoru ! Da ti se pridruzim... http://www.youtube.com/watch?v=qmFYjoug12s "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 13, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 CECA "ako te ona odbije" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 CECA "ako te ona odbije"[/url] Sta da radim ako me odbije ? :smiley: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 13, 2010 predjes na drugu brate ,, klinka se klinkom izbija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука