Ivan1 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Molim vas da mi pomognete oko razumevanja ovog psalma. БОГ стаде на сабору богова, и усред богова пресуђује: Докле ћете судити неправду и гледати на лица безбожника? (Диапсалма). Судите сирочету и сиромаху, пониженог и убогог оправдајте; избавите убогог и сиромаха, из руке грешника избавите га. Не познаше нити схватише, (јер) у тами проходе; потрешће се сви темељи земље. Ја рекох: Богови сте[1] и синови Вишњега сви. А ви као људи умрећете и као један од кнезова паднућете. Устани, Боже, суди земљи, јер ћеш Ти наследити у свима народима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Molim vas da mi pomognete oko razumevanja ovog psalma. БОГ стаде на сабору богова, и усред богова пресуђује: Докле ћете судити неправду и гледати на лица безбожника? (Диапсалма). Судите сирочету и сиромаху, пониженог и убогог оправдајте; избавите убогог и сиромаха, из руке грешника избавите га. Не познаше нити схватише, (јер) у тами проходе; потрешће се сви темељи земље. Ја рекох: Богови сте[1] и синови Вишњега сви. А ви као људи умрећете и као један од кнезова паднућете. Устани, Боже, суди земљи, јер ћеш Ти наследити у свима народима. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/PsaltirAtanasijeVeliki/PsaltirAtanasijeVeliki82.htm nana and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Овде имаш читаву тему коју је ономад покренула Јоана, а овде можеш "скинути" књигу "Свети оци тумаче псалтир" Олимп and nana је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука