Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ?, ??! ??????????? ???????? ???? ??? 13 ????, ???? ??? ????!Na Pravoslavnoj Kamcatki je vec 01 01 2010 i drzavne institucije rade po tom kalendaru a svakako da ce nasa Pravoslavna braca slaviti sa nama i za 13 dana ?????? ????? ?? ?? ?????? ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ???? ??? ????? ???? ?????. ??? ??? ? ?? ??????. ?, ??! ??????????? ???????? ???? ??? 13 ????, ???? ??? ????!Na Pravoslavnoj Kamcatki je vec 01 01 2010 i drzavne institucije rade po tom kalendaru a svakako da ce nasa Pravoslavna braca slaviti sa nama i za 13 dana ?? ????? ??? , ????? , ?? ??????? ?? ?? ????? ??????? ?????? ??? ?? ???????, ??? ?? ??? ? ??? ??????, ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ?, ??! ??????????? ???????? ???? ??? 13 ????, ???? ??? ????!Na Pravoslavnoj Kamcatki je vec 01 01 2010 i drzavne institucije rade po tom kalendaru a svakako da ce nasa Pravoslavna braca slaviti sa nama i za 13 dana ?? ????? ??? , ????? , ?? ??????? ?? ?? ????? ??????? ?????? ??? ?? ???????, ??? ?? ??? ? ??? ??????, ?????... ??? ?? ??? ? ??? "??????????, ??? ?? ??" Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 кокице? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??????? ? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ?, ??! ??????????? ???????? ???? ??? 13 ????, ???? ??? ????!Na Pravoslavnoj Kamcatki je vec 01 01 2010 i drzavne institucije rade po tom kalendaru a svakako da ce nasa Pravoslavna braca slaviti sa nama i za 13 dana ?? ????? ??? , ????? , ?? ??????? ?? ?? ????? ??????? ?????? ??? ?? ???????, ??? ?? ??? ? ??? ??????, ?????... ??? ?? ??? ? ??? "??????????, ??? ?? ??" ??, ????? ??, ?? ?? ???? ???? ?? ?? ????, ??? ?????? ???????. ? ?? ??? ???? ?? ??? ?? ????? ?? ??? ?????. :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ??????? 0110_hahaha ? :drugarstvo: crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Једите кокице са мном.... Шемпо, не мислим на те кокице... оооо што бих те њима нудила? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ovako ja zamisljam cekanje nove godine na Kamcatki: Sede ljudi i cekaju... cekaju... i u ponoc neko skoci i kaze "Ej, jel sad...?" a ovi ostali "Ne, ne jos..." i nastave da cekaju jos 13 dana ) Cemu toliko buka oko toga da li je sad ili za 13 dana prava nova godina... Sutra definitivno jeste 1.januar. Fuj, mrzim nove godine ... ima li za mene kokica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ovako ja zamisljam cekanje nove godine na Kamcatki: Sede ljudi i cekaju... cekaju... i u ponoc neko skoci i kaze "Ej, jel sad...?" a ovi ostali "Ne, ne jos..." i nastave da cekaju jos 13 dana 0110_hahaha) Cemu toliko buka oko toga da li je sad ili za 13 dana prava nova godina... 0110_hahaha Sutra definitivno jeste 1.januar. Fuj, mrzim nove godine crvenilo ... ima li za mene kokica? :drugarstvo: ???????.... ??? ????? ???? ????????. ?? ? ?? ????? ? ?????, ???? ? ????? ????? ?? ?? ????? ?? ?? ????? ?????. ??????? ?????? ??? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ???, ?? ??? ?? ? ??? ???? ??????? ?? ????????? ????? "????? ??, ????, ??? ?? ?????? ???? ??????!" ??? ??? ??? ???????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ???????? ?? ????? ????? ?????... Fuj, mrzim nove godine ?, ????, ? ??! Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ???, ?? ??? ?? ? ??? ???? ??????? ?? ????????? ????? "????? ??, ????, ??? ?? ?????? ???? ??????!" ??? ??? ??? ???????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ???????? ?? ????? ????? ?????... Fuj, mrzim nove godine ?, ????, ? ??! ???????, ????? ?? ? ?? ?? ???? ? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 п.с Жељко ће да ме разбије као звечку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 ???, ?? ??? ?? ? ??? ???? ??????? ?? ????????? ????? "????? ??, ????, ??? ?? ?????? ???? ??????!" ??? ??? ??? ???????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????? ???????? ?? ????? ????? ?????... Fuj, mrzim nove godine ?, ????, ? ??! ??????????? ??. ???? ????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Децембар 31, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2009 Ево ту сам али да ли значи да ми онда овде чекамо ову нову годину... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука