Ивановић Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 (измењено) Како вам изгледа нови порал митрополије: http://www.mitropolija.com Мени се лично не свиђа. Нема систематичности и уредности. Измењено Јун 23, 2013 од Martirije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 23, 2013 Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Nije loš. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Веома добар, садржајан и квалитетан. Види се да су размишљали у правцу коришћења нових технологија како то и доликује Цркви. Мени се много више сада свиђа него пре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 23, 2013 Ову тему пребиацићу у под форум Orthodox wide web где су сви остали сајтови! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука