Баба Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Хоћемо још ! х 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?????? рече: ?????? рече: pa polaaaakoooo na prave stvari vredi ?ekati ehheheehehehe ?? ??? ?????? ?? ???? 0104_cheesy ???? ? ?? ??? ?? ????? ?????? ???? ???? ????????? ???? ????? ???? ?? ????? ??????? ????? ?? ?????? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 леле који смехотрес сам доживео читајући, баш је супер klapklap 0102_laugh моцарт је најозбиљнији 0202_238 ајмо сад нека девојка, три мушкарца су била dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ???? рече: ???? ???? ????????? ??? ??????? ????????, ??? ?? ????? dada 0102_laugh ?????? ?? ???????????? klapklap ???? ??? ???? ???????, ??? ???????? ?? ???? dada ?????? ?? ??? 0104_cheesy ? ???? ?? ???????, ????? ???? 0202_238 ???? ???? ? ???? ???? ????????... ?? ???? ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ма сигурно се неће нико јавити добровољно ... изабери неку .. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 TAKO JE.....AJMO Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 sad Bata da intervjuiše Tavitu, u pravu je ne može sama sebe :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 aj važi...tavita... potvrdi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 W.A.Mozart рече: aj važi...tavita... potvrdi ????? ????????? ?? ?? ??? ???... ??? ?????.... ?? ???????? ??? ????? ??????? ????? ???? ?? ??????.. ????? ???? ??? ?? 0104_cheesy ???? ???? ???? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 MOJE IME JE >>>>>>>> MLADEN ALEKSICZašto baš forum ŽRU? Nemam pojma...... prevarili me mangupi.... nigde pre nisam bio aktivan clan....Kada bi mogao napraviti neke promjene na forumu, gdje bi se najvise zadrzao? hm..... sta znam..... forum se rasirio, imamo puno clanova, soba, tema..... ne bih sad jos uvek nista dirao drasticno...Biti moderator za tebe znaci? Čitati teme posvecene za moderatore ladan Pa, odgovornost jos jedna... Dovrši rečenicu.... treningBuducnost gledam.... tesko mi je to...... ali, sebe vidim kao nekog ko je uspeo da spoji teologiju sa filmom.....Razocaran sam ako... me ljudi, bliski meni, prevare...Nisam nikada rekao... "mrzim te"Postoji jedna osoba koja... koja mi daje energije da radim ono sto volim....Treba biti.. strpljiv i razumljiv i razumeti druge i drugacije od nas samihNije potrebno... svadjati se oko forme ako to vodi gubljenju ljubaviZnas li... koliko ima ljudi kojima je tako malo potrebno za srecu ?Pitam se... kad cu vec jednom snimiti svoj sledeci filmSnimio bih.. velika zelja- igrani film, biografski, o velikom D (Dostojevskom)Volim... da spavam i uzivam u sitnim i malim stvarima...Slusam... trenutno Ritam nereda i pesmu "Ritam nereda" :smiley:Nije bitno ako... ne ispunis formuBitno je... spoznati sustinu, voleti, pricescivati se..Ako ikada.. postanem poznati reditelj, ucinicu vam da napravite temu "Razgovor sa nasim poznatim rediteljem Mladenom Aleksicem" :smiley:Od danas pocinjem... ne pocinjem nista... sve nastavljam...Zadnji put sam kupio cvijece... pre jedno, mesec dana....Povodom... kako bih iznenadio dragu...nista posebno (nije nikakav datum ili neko obelezavanje bilo)Zadnji put sam se zacrvenio... hm....ne secam se....Zadnji put sam "skakao" od radosti... uf....pa bas "skakao".... mozda, kad sam narucio knjigu Istorija umetnosti od Jansena i kad sam odlucio da idem sa dravom na Kustendorf... (to je bilo u kratkom roku, skorije)Mozda ponekad izgledam kao... neshvatljivi romantik...Ja sam zapravo... neko ko samo pokusava nesto da uradi u ovom svetu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 O Administratorima i moderatorima Mladen je rekao : Alefsin : On me je doveo na forum..... iskusan...praktican... znam ga jos dok je bio student..... covek je na mestu... svestenik koji hoce Crkvu da priblizi ljudima, pre svega mladima.... Svestenik Ivan : o. Ivan je takodje covek na mestu....kao i Alefsin, zna sta hoce.... ima ideje.... bubnjar- svestenik koji na celu sa Alefsinom upravlja brodom zru Meda : e meda je car.....meda je za mene olicenje onoga sto hriscanstvo treba da bude..... medu treba upoznati.....dusa od coveka, sto bi rekli..... Zeljko : zanimljiv lik...ne znam ga licno, nazalost..... meni je super lik.... voli da se sali, ima svoj stil sale ali ume i da bude ubitacno precizan u ozbiljnim teoloskim sporovima..... W.A. Mozart : Ne znam da li za ovog coveka treba reci nesto.....ali, posto imamo stalno novih clanova, da zbog njih kazemo......za mene [3:25:32 PM] Mladen Aleksic: mocart je Molijer i Sterija Popovic naseg foruma i pravoslavlja kod nas, uopste.... samo treba gledati njegova dela- postere....... mislm da umeju da budu i na granici egzistencijalistickog... Karadjordje : Karadjordje mi je fantastican lik....covek koji ne studira bogoslovski fax, a neverovatno zna..... puno puno stvari zna, razume, konta....isto to vazi i za mocarta.... ljudi nemaju blage veze sa bogoslovskim faxom, a znaju mnogo bolje od nekih koji su to i zavrsili.... Izida : izida je persona..... neverovatno iskrena, otvorena.... ume to i da je kosta...... zbog njene dobrote i otvorenosti, ume i da podnese zrtvu.... neponovljiva i jedinstvena.... Lazarica osoba koja je izuzetno odgovorna...jedna od najodgovornijih koje znam....izuzetno je posvecena onome sto radi.... bez izuzetaka.... Tanja : malo znam o njoj....deluje mi kao ok lik Pokajnik : i njega slabije nesto znam.....ali vidim da se slazemo u teoloskim pitanjima i, takodje, deluje kao skroz ok lik... Dejan : teretana boy ladan Dejan je ok lik, samo ume lako plane..... svidjaju mi se njegovi teoloski stavovi, iako on nema veze sa mojim faxom..... After Silence : nisam je upoznao blize..... Zlata : e zlata je super lik..... uvek raspolozena, nasmejana, ziva..... Pije Aga Mleko : e i on je kralj.... obozavam da ga citam.... i, gledam na njega kao na moj neostvareni san- studije teologije u inostranstvu... p.s. jedva cekam njegov doktorski 0202_238 Olivera : Olja je nas "rus". Fantasticno poznavanje svega sto ima veze sa Rusijom i Rusima. Izuzetno je odgovorna i vredna. Ume da bude super, ali je nekad jednostavno ne shvatam. Sta ces, ljudi smo :smiley: Naumnz : nisam ga dublje nesto upoznao....znam da je izuzetno vredan i odgovoran.... O.Ugrin :covek sa naocarima ..:smiley: Ugrin je ok... Subdjakon Dimitrije Plecevic : e Dimi je legenda....prica za sebe....treba ga bolje upoznati ...nadam se da ce uspeti u onome sto zeli....veliki prakticar Aleksandar : moj kolega sa faxa..... dogmaticar.... super je Aca.... nekad je previse ozbiljan ali je stvarno super lik.... prota-vk : slabo ga znam...... bilo bi bolje kad bi nas cesce obilazio... ribar : moj zemljak... deluje mi kao dobrica :smiley: Milica : e kiki je kralj ..... miciiiiii... :smiley: pomogla mi je vise puta u zivotu.... duznik sam joj veliki..... I. Stojkovic Ivica je neverovatan..... nekad je samo malko preopsiran .... ali, sustina onoga sto mi radimo na forumu- to se vidi u njegovim porukama i postovima.... nesa711 : slabo ga znam.. Ahil : vidi prethodno... Aleksandar Srnic :e on je super.... mnogo mi se svidjaju njegovi postovi... Shalom : i njega slabije poznajem ... Silvana : i nju slabije poznajem Tavita : Tavitu ne bih hvalio nekim klasicnim recima.... Tavita je za mene cudo.... kako bih vam bolje opisao Tavitu, koristicu citat velikog skandinavskog reditelja I. Bergmana. Ono sto je Bergman rekao za Tarkovskog (jedan od najpoznatijih ruskih reditelja), to i ja mogu da kazem za Tavitu: Kada sam prvi put ugledao Tavitina dela, to je na mene delovalo kao cudo. Neocekivano sam se nasao na pragu sobe od koje me, do tog vremena, nisu davali kljuceva. Tamo, gde sam ja davno zeleo da stignem, Tavita se osecala slobodno i sigurno. Nasla se osoba koja ume da izrazi ono sto sam ja uvek zeleo, ali nisam uspevao- to me je ohrabrilo i inspirisalo. trening Da li postoji nesto sto te nisam pitala, ili nisam zapocela a ti da dovrsis... Da li postoji nesto sto bi rekao? ovaj intervju radimo vec sat i petnaest...a ljudi ga procitaju za par minuta...tako ti je i sa filmom Sta te privlaci forumu a sta odbija? Da li si dosao u iskusenje napustiti forum i ako jesi zasto? nisam dosao u iskusenje da ga napustim....privlaci me energija ljudi i njihova ljubav i druzenje.... sta me odbija? hm... ponekad, preopsirne teme, isuvise teologiziranja... Kojim rijecima bi preporucio forum svojim prijateljima? "ljubavi da nemam nista sam" Hvala Deda!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Екстра! 0102_laugh Браво Ђеде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Ће изађем на телевизију 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 0102_laugh 0203_cool 319.gif 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Добар си деда!!! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука