Тавита Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Tavita,izvoli link! https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1187.0.html :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 ...Не видех мишљење о Моззарту код Изиде ?! :cheesy2: ...иако мислим да га знам. 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 ...?? ????? ??????? ? ???????? ??? ????? ?! :cheesy2: ...???? ?????? ?? ?? ????. 0104_cheesy :cheesy2: klapklap joooj joooj joooj joooj joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 исправљамо првом приликом! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Konstantine,hvala ti...Obe smo imale naporan dan... 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 mocart...zaljubljen u Hrista,pametan,obrazovan,pozitivno sasav,ZABAVAN I DUHOVIT,sjajan prijatelj i brat...jos samo da me nauci da koristim PhotoShop... 0102_laugh 0102_laugh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 diskriminacija 0110_hahaha klapklap ocu i ja da damizjavu za tv dnevnik kao i ostali clanovi...sta ste vi sad face, jel klapklap 0102_laugh 0409_feel 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 "Константине" у сваком тренутку можеш да отвориш исту тему и ти да је уређујеш..... 0409_feel ...али православно. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Добра идеја! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 МОЈЕ ИМЕ ЈЕ -------------------------- МИЛИЦА АРСЕНОВИЋЗашто баш форум ЖРУ ? Дошла сам на самом почетку форума, по препоруци . То је једини форум који сада посећујем :smiley:Када би имала прилику направити неке промјене на форуму гдје би се највише задржала? Ахм.. промене..ма ништа, мени је ту све добро, поштујем да свако има своје жеље и интересовања, оно што ме мање занима-не морам да учествујем. Мислим на теме. Видим да се мења дизајн, мени је леп и овај, али може и промена што да не?Бити модератор за тебе значи ? Ја сам модератор на "опуштеним" деловима форума, тако да немам велику одговорност на тим темама. Али у другим случајевима заиста морам да припазим да се не једим, или да не напишем нешто што може бити погрешно протумачено... Доврши реченицу 0102_laughДанас .. као и увек размишљам како да постанем боља у сваком смислу. Ако не напредујеш и стагнираш - пропадаш.Битно је .. уживати у животу али то чинити умерено :smiley:Срећа је... Срећа је разумевање и добра воља међу људима, игра са дјецом..Од себе очекујем ... много тога што не успевам да постигнем. Ако престанем да очекујем/ишчекујем можда ће то својим природним током доћи 0104_cheesyТреба ми.... гомила деце :-) (не морају сва бити баш лично моја хехе)Тренутно мислим... аух тешко питање. Често мислим о више ствари, а ако је једна трудим се да гледам са различитих аспеката... Дипломатски, нема шта 0104_cheesyПитам се... … Питам се шта би сад било, кад би се поново збило...(одмах ме подсети на песму, мада и не иде баш тако). Питам се кад ћу ја да постанем администратор, када ћу и ја видети Будимпешту... Сад озбиљно: питам се да ли ће ме Господ примити...Питам се шта би сад било, кад би се поново збило...(одмах ме подсети на песму, мада и не иде баш тако). Питам се кад ћу ја да постанем администратор, када ћу и ја видети Будимпешту... Сад озбиљно: питам се да ли ће ме Господ примити...Највише ми недостаје... ...оно што још увек немам, а желим да имам.Растужим се….кад видим да је некоме тешко. Па још ако не жели помоћ, или ако не уме да пробуди људе око себе и покрене их ...то је била прва асоцијација.Једног дана ћу.. и ја да порастем.Љубав је.. кад си за неког ту без рачуницеАко некo не зна ко је Шврћо само да кажем... Шврћа је мој омиљени пас :-) Свако треба да зна... како ближњем да удовољи и да га обрадујеДанас је тешко... живети "ван света" и објашњавати нешто свету који све најбоље зна...Нпр. како објаснити да гледање у шољу није безазлена забава, па да то прихвате и схвате јоој. А мислила сам да се тих дечијих игара више нико не игра, све до јуче.Не могу да разумијем да неко... има прасе као кућног љубимца хехе. Ето нпр. тај Џорџ Клуни... :smiley: За себе могу да кажем.... да поред позитивних особина имам и оне негативне :-) ))) али, док их не победим, барем их морам обуздати и пригушити :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 О Администраторима и модераторима Милица је рекла : Алефшин: Упечатљив човек... Ауторитет у позитивном смислу. Кад он "загрми" на Литургији, не може да се одлута :-) Први првом сусрету сваког је већ знао по имену са слика и тако се одмах обратио. О. Иван: Пун енергије и идеја, иако млад свештеник, он је принципијелан и строг. Пун љубави. Никад нећу заборавити како нас је дочекао на сабору, са искреном радошћу која греје срце. Меда: Интелигентан дечко, детаљан, отворен и искрен. Њега кад нешто занима, ишчита све, размисли, протумачи. Жељко: Наш озбиљни забављач. Код њега је у свакој шали - цела истина! Најбоље је испричао како га је гађао деда мразa хехехе. W.A. Mozart: Моца је геније, он Бога види на себи особен начин, сасвим ново, занимљиво и неочекивано. Карађорђе: Драго биће, пуно добре воље. Изида: Она ми у почетку није била симпатична, писала је много дугачке постове, превише искрене, са пуно детаља... Али сада је заузета, и као главни менадџер сајта има времена само за корисне ствари. Иде јој од руке и мислим да је сасвим за њено добро. Девојка је заиста јединствена, упорна и искрена. Тања: Ко воли псе - волим и ја њега :smiley: Покајник : Човек који даје себе кад год нешто ради. Нема код њега ништа половично. Дејан : Дечко на месту, чини ми се, мада га не познајем довољно. AФтер Сајленс : Јелену сам упознала два пута :smiley: Сваки пут ми је све боља :smiley: Злата : О Злати све нај, фасцинира ме њен улазак у хришћанство, и чврстина која је ту држи. Пије Ага Млеко: Не волим баш дугачке постове, али његове обавезно читам, морам да учим :-) Оливера : Она је мислим, преосетљива, па морамо стално да је чувамо и указујемо колико је она важна за наш сајт. Наумнз : наша вредница и миротворац. О.Угрин: Интелигентан и начитан. Само је понекад компликовано разумети га, ако не прича мирјанским језиком. Субђакон Димитрије Плећевић : Дими нам је заузет и више није мод, али сви га волимо. Млади старац, тако га ја видим. Александар: Пуно зна и вреди га читати. прота-вк: не знам довољно...ретко нам пише. Рибар: Уме да буде и `вако и онако. Да одушеви својом једноставношћу и народским поимањем света. А и да нас жене мало... И. Стојковић: Занимљиво размишља и покреће и мене на исто. неша711: слабо га знам... можда је он нас заборавио...? Шалом : тек сад контам да треба да обратим више пажње на њега... хехе watch out. Свиђа ми се како размишља. Силвана : и њу слабије познајем. Тавита : Драго и креативно створењце, пуно топлих и нежних речи! Не може нико да одоли а да је не заволи! Хвала ти Милице!!!! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 п.с догодио нам се само један малени лапсус..гдје је деда? чим Милица буде ту, исправљамо.. сори!!!!!!! crvenilo Ено за Моцу је исправљено Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Срно, 3. пут частиш! crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????, 3. ??? ??????! crvenilo ???? , ??? ?? ?????????? ??????? smil41cb5615a0b72.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ????, 3. ??? ??????! pivo ???? , ??? ?? ?????????? ??????? smil41cb5615a0b72.gif ??, ? ??? ?? ????? ? ????????? ????????? ?! 0409_feel ??, ??, ?????????..........???? ??? ??? ?????????? ?????? !!!!!! crvenilo 0203_cool 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука