Jump to content

"Да те питам... немој да ме прекидаш! А шта мис&#108

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

?? ?????? ?? ??????????  0104_cheesy 0104_cheesy

???, ? ???? ???????? ????? ??? ??? ??!  0202_238

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

MOJE IME JE >>>>>>>> ANGELINA RISTANOVIC

Постављена слика

Zašto baš forum ŽRU? Dosla sam,jer me je zvao Alef...Ostala sam,jer sam ga zavolela...Sve je to Boziji promisao!

Kada bi imala priliku napraviti neke promjene    na forumu, gdje  bi se najvise zadrzala ? Na Sastanku moderacije...  :smiley: salim se

Biti administrator za tebe znaci? Cast,odgovornost,radost i zadovoljstvo...Pronosenje Zivih Reci Utehe,koje je i sam Hristos pronosio!

Dovrsi recenicu...  :drugarstvo:

Zelim... Carstvo Nebesko...Vozacku dozvolu...Posao...Bebu...

Cesto se pitam... Sto mi je to trebalo?

Nedostaje mi... Dobar psihoterapeut  :smiley:

Rekla sam... Necu vise nikad!

Znacu da sam ispunila svoj cilj kada.. Podignem bebu...Dobijem unapredjenje na poslu...

Volim.... Hrista...Srbiju...Kompjuter...Mamu i tatu...Moje Seke...

Nikako da prestanem... Da pusim. I da se trosim zbog nebitnih stvari...

Slaba sam na... Milku Noissete...  :smiley: Visoke,tamnopute,plecate,inteligentne i lepo vaspitane momke...

Volim cesto da kazem da... ...se nikada necu udati... kao i "pisanje je moj zivot"!Kad ne pisem,ja ne disem!

Zadnji put sam pjevusila... "Ta burna pijana noc..."Galija

Imam zelju da... porastem, skacem sa padobranom.. ronim.

Voljela bih da vidim.. Jerusalim...Piramide u Egiptu...Rim...Pariz...I jos jednom celu Grcku...

Ako ikada... pocnem da radim kupicu cipele Manholo Blanhik

Vidjela sam.. Svasta.

Ponosim se .. Roditeljima...Sestrama...Sestricinama...nekim diplomama sa raznih takmicenja,  i desetkom iz Rimskog prava

Volim popiti kafu... cim ustanem... sa porodicom, sa prijateljima, pre ucenja, dok citam knjigu ili novine

Jednog dana.. postacu nacelnik kriminalistike, i dobicu nagradu Zensko pero.

O sebi cujem...da sam pametna,hrabra,otresita,socijalno probitacna i da imam neverovatnu energiju,kojom navodim ljude da cine plemenita dela...

A ja sam zapravo...nezna,krhka,osetljiva...
Подели на овим сајтовима

O Administratorima i Moderatorima Angelina je rekla :

Alefshin : Castan,dobar,hrabar,uporan,odlucan,autoritativan i ponekad prgav...

Svestenik Ivan :U zivotu nisam srela boljeg coveka od njega...Nepresusan izvor sjajnih ideja...

Meda : .retko iskren,prirodan,neposredan,pametan i 319.gif

W.A.mocart...zaljubljen u Hrista,pametan,obrazovan,pozitivno sasav,ZABAVAN I DUHOVIT,sjajan prijatelj i brat...jos samo da me nauci da koristim PhotoShop...  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Zeljko : Car foruma!Realan,stabilan,pametan,duhovit,zabavan,cak i kad se sali on to civilizovano odmeri..

Pije Aga Mleko : smehotres... inteligentan momak!

Karadjordje : Mnogo dobar desko, poslusan i vredan.

Tanja : ...to je moja devojcica!lepa,pametna,talentovana...

Pokajnik : Pametan i dobar.

Dejan : obrazovan,otresit,zdravo razmislja...

After silence : iskrena do bola,nema dlake na jeziku,sjajno pise...

Zlata : mlada,lepa,pametna,draga...

Olivera : veoma pametna,sjajan prevodilac,dobar covek,veliki radnik na forumu...

Naumnz : dobar covek,pravi odlicne fotke...,i bitniji mu je jedan bliznji nego licni polozaj,to cenim kod njega

Aleksandar : ..je teolog par excellance...retko inteligentan,veoma obrazovan,smiren,recit,dobar drug...videla sam mu srce,na kome pise Isus

Ribar : ...je kao fatamorgana-cas ga vidis,cas jok.  :smiley: kuva dobre riblje corbe po Sabori... :smiley:

Milica: slatka,iskrena,ostra,odmerena,i lepo svira

O.Ugrin : retko pametan,retko iskren,sjajno pise,na vokabularu mu Vujaklija zavidi,dobar drugar,izuzetno lepo vaspitan,istinski zaljubljen u Hrista

I.Stojkovic : jednom recju-ljudina!

Aleksandar Srnic : pametan i nacitan

Shalom : pametna dobrica

deda : pametan,iskren,oslobodjen zilotskih predrasuda,nije farisej,zabavan,boem kao i ja..

Ahil : dobar,fin,inventivan...

prota-vk : sjajan svestenik i jos bolji covek,prirodan,neposredan,iskren,retko skroman,svestenik,kome mnogi mogu pozavideti na karijeri,ako se to moze reci za sluzbu Bogu,Crkvi i narodu,ali to od njega nikada necete cuti. "Gospodin u DUSI!!Isti kao pre i kad nema nista i kad ima sve!" Sjajan prijatelj.

Tavita : umetnicka dusica...originalna,kreativna,multitalentovana kao iz epohe renesanse

Na kafi sa Izidom!!! Hvala Izida!!!

Tavita  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Подели на овим сајтовима

????? ???? ?? ???? !  :cheesy2:

????? ?? ?? ?? ????? ???? ???????????, ?? ???? ?? ???? ?? ??? ??? ??????? ?????? ? ?????????? ???? !  :smiley:

???? ??? ???? ????? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ???????, ????? ?? ????? ????????? ?????,??? ?????? ??????? ?? ??????? ?? ??? ?????????.

????? ??????????/????????83

?? ????? ???? ?? ?? ?????????? ????? ?? ???????? ? ?? ??? ??????  0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

????? ???? ?? ???? !  0202_238

????? ?? ?? ?? ????? ???? ???????????, ?? ???? ?? ???? ?? ??? ??? ??????? ?????? ? ?????????? ???? !  :smiley:

???? ??? ???? ????? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ???????, ????? ?? ????? ????????? ?????,??? ?????? ??????? ?? ??????? ?? ??? ?????????.

????? ??????????/????????83

?? ????? ???? ?? ?? ?????????? ????? ?? ???????? ? ?? ??? ??????  0110_hahaha

?? ?? ??????!!!  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...