misionar.com Написано Јун 10, 2013 Пријави Подели Написано Јун 10, 2013 РАДОСНА ТУГА Жалосна је моја душа што вас више нема ал срце вас моје неће престати да воли и често се молим и дуго мислим на вас браћо ал туга је прејака и неизмерно душа зна да боли. Рођаци, пријатељи о браћо моја мила Како је тешко сада без вас овде бити О немила и окрутна смрти што вам живот узе зар нису више могли живет и још са нама овде бити. Испуњен очајом ја Тебе призивах Боже и све сам више желео да заиста постојиш јер никакав смисао живота више не могох да нађем и све сам више желео да нас заиста неизмерно волиш. Вероваћу мили Боже само ми утеху и наду пружи да ћу с вољенима и с ближњима опет једног дана бити молим те Боже, молим те да заиста, заиста постојиш и обећај ми да ће моја уснула браћа у рају са Тобом бити. Знам да сам сирот и бедан и да ти ништа вредно немам дати И да све потиче само од Тебе и да је све створено свакако Твоје Имам само овај живот и душу што од тебе ја с рођењем добих. И ово болесно и трулежно тело у које сам обучен до смрти моје. Даћу ти све то мили Боже, једина надо моја Само ми трачак наде пружи да уснула браћа и ближњи живи могу бити И служићу ти у вечности и славити милост и доброту Твоју зато молим те ако постојиш Боже немој се од мене више крити. Огањ љубави Твоје тада испуни покајно срце и душу моју Твоја небеска светлост и радост обасјава мој живот од тада Јер верујем и знам да само кроз Твоју жртву сви спашени могу бити И мора то свако чути и зато вам радосно сведочим о томе ја сада. Радосна туга и нада испуњава окрепљену душу моју Туга због губитка ближњих који сада нису са мном више Ал и радост што знам да живе јер Христос победи смрт и таму И да молитве моје допиру до њих и да ћемо се поново видети јер смрти нема више. Хвала ти Христе! (Сретен Станчевић) gago.m је реаговао/ла на ово 1 www.misionar.comHrišćanstvo je način života, stil života, naših navika, stavova, mišljenja i delanja.Hrišćanstvo je put u život. Hrišćanstvo je hleb nasušni. Hrišćanstvo je put mira i ljubavi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука