Jump to content

Аудиција за пријем полазника Школе црквеног појања (Епархија бачка)

Оцени ову тему

Препоручена порука

bigger_plakat_audicija_wide.jpg

Архијерејским благословом Његовог Преосвештенства Епископа бачког Господина др Иринеја Црквена Општина новосадска врши упис нове генерације ученика у ШКОЛУ ЦРКВЕНОГ ПОЈАЊА СВЕТИ ЈОВАН ДАМАСКИН.

Аудиција ће бити одржана 22. јуна 2013. године у 12 часова, у просторијама радија Беседа у Змај Јовиној улици бр. 4 на другом спрату.

Детаљније информације можете наћи на интернет-страници:

Школе Црквеног појања Свети Јован Дамаскин

Преузмите плакат у ПДФ формату

„Певајте Господу песму нову,

хвала је Његова у цркви преподобних“

(Пс. 149, 1)

http://www.eparhija-backa.rs/novosti/audicija-za-prijem-polaznika-skole-crkvenog-pojanja-0

Подели на овим сајтовима

Ja sutra imam audiciju za crkveni hor. Ali nisam sigurna da li cu ici.

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Старац Пајсије Светогорац

Подели на овим сајтовима

Ja sutra imam audiciju za crkveni hor. Ali nisam sigurna da li cu ici.

Шта ниси сигурна!!? Има да одеш! :) Немо' ме терати да дођем па да идемо заједно! ;)

А сад озбиљно...........отиђи! Ем што је супер дружење, ем што ћеш научити неке ствари, ем што ће ти хор доћи мјесто гдје се пуне батерије .........:) Ма нема ништа љепше него отићи на пробу хора! Колико се само енергије прикупи, просто се ревитализујеш! :) 

Обавезно отиђи, нећеш се покајати! 

Давно сам једном рекла, а ево и поновићу; када би ми неко желио наудити, нека ме само из хора избаци :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ma joj bojim se da se ne obrukam, da mi pukne glas ili nesto... Uf mislim da bih u crnu zemlju propala :D Tako mi je bilo uvijek na svim nastupima :( Tresem se od treme...

"Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."

Подели на овим сајтовима

Немо' ме терати да дођем па да идемо заједно! ;)

Dođi, bilo bi mi lakše :)

Подели на овим сајтовима

Ma joj bojim se da se ne obrukam, da mi pukne glas ili nesto... Uf mislim da bih u crnu zemlju propala :D Tako mi je bilo uvijek na svim nastupima :( Tresem se od treme...

Разумијем те! И мени је тако било! У једном моменту сам хтјела побјећи главом без обзира :)

Али пази ово; нико од тебе неће тражити да му пјеваш арије и да то чиниш сатима! Код нас је принцип пријема у хор такав да хоровођа испита да ли имаш слуха тако што ти одсвира нешто а ти поновиш и онда слуша твоју боју гласа и колико високо можеш пјевати да те одреди да у којим гласовима ћеш појати (сопран или алт) и то је то, а то је 5 минута! :)

Dođi, bilo bi mi lakše

Би радо :) Кад рече да је то и гдје?   ;)

Подели на овим сајтовима

:U Laktašima, sutra u 19:00 h. Koliko si daleko :)

Подели на овим сајтовима

:U Laktašima, sutra u 19:00 h. Koliko si daleko :)

Јао Душкић, ја тек сада угледах ово! :) 

Јаооооо  ја нисам из Бањалуке, а нити близу Бањалуке! Истина не тако ни далеко, али........довољно да до седам не могу доћи! Али ти не одустаји никако! Бодрићу те на даљински ;) и јави како си прошла! Биће ми драго ако те приме! Можда се и сусретнемо на неким хорским свечаностима! :) 

Подели на овим сајтовима

Јао Душкић, ја тек сада угледах ово! :) Јаооооо ја нисам из Бањалуке, а нити близу Бањалуке! Истина не тако ни далеко, али........довољно да до седам не могу доћи! Али ти не одустаји никако! Бодрићу те на даљински ;) и јави како си прошла! Биће ми драго ако те приме! Можда се и сусретнемо на неким хорским свечаностима! :)

Nisam išla... :(  Mozda iduću subotu odem, jer primaju zasad stalno nove članove, nije to baš unifrormisani hor ovdje :) Zasad svake subote imaju probe ... Pa vidjećemo, trenutno nema ko da mi čuva djecu.

Подели на овим сајтовима

@@Душка,

Па добро, ти знаш како располажеш својим временом и могућностима! Супер ако можеш отићи сваке суботе, значи да ти остаје само да пронађш некога да ти причува клинце! :) А то може и тата или комшиница! ;):) 

Подели на овим сајтовима

@@Биљана,

Još da se dogovorim sa tatom ili svekrvom ili mamom :) Toliko njih a ja u problemu. Ali bezveze mi sad ih obavezivati za svaku subotu pa i za svaku nedelju... Moracu jos malo razmisliti... Hvala Biljo na podršci <3

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...