Jump to content

Мој конкретан допринос демаргинализацији православља у Срба.

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Наглашавам ово конкретан.

О маргинализацији православља уопштено одлично је причао више пута вл.Игнатије, волели га неки или не.

Православље је суштина.

Дакле, који је мој( читај:свакога ко чита) конретан допринос ширењу православља у Србији, а и шире?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

А није то за причу , мислим де је ту скромност и смирење? Ја мним да је боље да ћутим , него кад рипим да ми кажу:" ти си своју плату примио доле а сад ајд ускачи у тај лонац , шта чекаш?!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

? ???? ?? ?? ????? , ?????? ?? ?? ?? ????????? ? ???????? ?? ???? ?? ?? ???? ?? ????? , ???? ??? ????? ?? ?? ????:" ?? ?? ????? ????? ?????? ???? ? ??? ??? ?????? ? ??? ????? , ??? ??????!"

?????, ???? ????? ?? ????? ?????????( ????????? ?? ?????? ?? ????), ??? ?? ?????????. ????, ??????, ????? ??? ??????????? ?????????!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Слажем се са о.Гораном...... није то сад у питању гордост или неки други "црквењачки трип".... dada

Мени је драго што је мојих пар другова(а више их је од 2  0104_cheesy) уписало богословски факултет и у међувермену постали вероучитељи....Такође и за моје ученике који си такође уписали бог.факултет (будући да се ради о ученицима световних школа!).

Слава Богу за све!   0442_feel

Подели на овим сајтовима

daj ti svetenicki blagoslov za potrebnije stvari od odvog praznoslovlja.Slozio bih se sa Zeljkicem da ne treba tek tako olako pripisivati sebi zasluge, a i ako jesu nase zasto se hvaliti njima, kad Otac nas koji je na nebesima ih nagradjuje javno kad ih radimo tajno???

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости

daj ti svetenicki blagoslov za potrebnije stvari od odvog praznoslovlja.Slozio bih se sa Zeljkicem da ne treba tek tako olako pripisivati sebi zasluge, a i ako jesu nase zasto se hvaliti njima, kad Otac nas koji je na nebesima ih nagradjuje javno kad ih radimo tajno???

????? ???? ?? ??? ?? ?? ??????. ????? ?? ???? ????? ?? ????? ????????? ??? ?? ?????????, ????? ???? ?? ????? ??? ?? ?? ??? ????? ?????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ја нисам урадио ништа специјално. Мислим да могу много више и боље. Највише бих волео да је бар неког начин мога рада приближио Цркви, или га бар натерао да понекад помисли на Цркву.

Иначе, ово шта радим је оно што као свештеник и треба и мора да радим.  

Модерацији сам изнео неколико креативних предлога, зато у наредној години очекујте много интересантних ствари, које ће, надам се, бар некоме бити жива реч утехе. Боље ишта него ништа.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Још неколико мојих доприносића демаргинализацији Православља су :

1.рад као модератор на овом престижном форуму!  0442_feel

2.привлачење свих могућих виртуалних познаника на форум међу којима су неки и атеисти!  0104_cheesy

3.Гласање на Веб фесту

4.Кликтање на рејтингу

.......

0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

.....отварање неколико Фејсбук група на које сам јако поносан :

о св.Литургији :

http://www.facebook.com/group.php?gid=123364711357&ref=ts

о року и православљу

http://www.facebook.com/group.php?gid=312492855566&ref=ts

о спорту и православљу

http://www.facebook.com/group.php?gid=192645784862&ref=ts

о прав. славама :

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2589.msg59065.html#msg59065

Подели на овим сајтовима

????? ???? ?? ??? ?? ?? ??????. ????? ?? ???? ????? ?? ????? ????????? ??? ?? ?????????, ????? ???? ?? ????? ??? ?? ?? ??? ????? ?????

briga i mene sta ti pises i sta zahtevas 0442_feel

Nisi Bog da ti je obavezna ispoves, kao ni istrazni.A nismo mi ni rmk da smo svetenike gledamo kao nepogresive ;)....Sta sam dao i koliko,to ostaje izmedju mene i stvoritelja, ok??

P.s.pravi "udbas" dada, sve 'oce da zna klapklap girl_jumping

Jos i proziva,a sam ne primenjuje.... smej.gif smej.gif..za smehotres

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Брате Константине ово ти баш и није православно.... dada

Не знам у чему је ствар?!

Ако нисмо римокатолици то не значи да не треба да поштујемо свештенике... 0442_feel

Подели на овим сајтовима

????? ??????????? ??? ?? ??? ? ???? ???????????.... dada

?? ???? ? ???? ?? ??????!

??? ????? ???????????? ?? ?? ????? ?? ?? ????? ?? ????????? ??????????... 0442_feel

treba postivati(ja i postujem, samo mozda u pojedinim momentima imam liberalno misljenje)

Pa nema u cemu biti stvar, sta ima ja da se sad hvalim po forumu ovo-ono, ako sam sta uradio zna Gospod, a opet i ako nisam Njegova je volja takva.Mislim da je glupo pisati o svojim doprinosima bilo kome i bilo cemu, jer se to protivi upravo pravoslavnom ucenju.Mozemo npr pricati o nekoj zajednickoj akciji, npr koliko bismo ubuduce mogli odvojiti svojih materijalih dobara za Srbe sa KIM npr, il da postavimo imena za ljude kojima je potrebna molitva...vise sam za ove i slicne akcije,nego zabespotrebno hvalisanje.Naravno svak prema svojim mogucnostima....

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Mozemo npr pricati o nekoj zajednickoj akciji, npr koliko bismo ubuduce mogli odvojiti svojih materijalih dobara za Srbe sa KIM npr, il da postavimo imena za ljude kojima je potrebna molitva...vise sam za ove i slicne akcije,nego zabespotrebno hvalisanje.Naravno svak prema svojim mogucnostima....

? ???? ???, ? ???? ?? ?????????? ? ????? ?? ???? ?????? ?    0442_feel
Подели на овим сајтовима

Mozemo npr pricati o nekoj zajednickoj akciji, npr koliko bismo ubuduce mogli odvojiti svojih materijalih dobara za Srbe sa KIM npr, il da postavimo imena za ljude kojima je potrebna molitva...vise sam za ove i slicne akcije,nego zabespotrebno hvalisanje.Naravno svak prema svojim mogucnostima....

? ???? ???, ? ???? ?? ?????????? ? ????? ?? ???? ?????? ?    0442_feel
a ca ti ja znam moj Age ,oprati se ti  lipo Bogu, nek ti on kaze smej.gif

a ti, tj vi??? dada

znam za neke koji su mnogo prozivani na forumu, a imaju vise dela od vecine forumasa  girl_jumping smej.gif i to vec postaje tradicija.... klapklap

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=NidDCXHBDvw

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...