Jump to content

Тема која не завређује клик..... стварно, не кликћите.....

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 30
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Хм,без ових јевреја,ништа на овом свету не може да прође,па ни ова тема... 0110_hahaha

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

??,??? ???? ???????,????? ?? ???? ????? ?? ???? ?? ?????,?? ?? ??? ????... 0110_hahaha

??? ?????

?????? ???????????....?????? ?? ?????, ???? ?? ?? ????????....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

??,??? ???? ???????,????? ?? ???? ????? ?? ???? ?? ?????,?? ?? ??? ????... :drugarstvo:

??? ?????

??? ???????? ?????? ?? ????? ? ???????? ?? ??????,???????? ??? ?? ???? 10 ????...

??? ?? ????,?? ?????? ????????? "?????????",?? ?? ??? ???? ?????? ?? ????? ???? ??????,???? ??? ???????,?? ???????? ?? ?? ?????? ???? ???? ? ??????? ????... 0409_feel

?? ????????,????? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????? ???????? ????... 0203_cool

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

??,??? ???? ???????,????? ?? ???? ????? ?? ???? ?? ?????,?? ?? ??? ????... :drugarstvo:

??? ?????

??? ???????? ?????? ?? ????? ? ???????? ?? ??????,???????? ??? ?? ???? 10 ????...

??? ?? ????,?? ?????? ????????? "?????????",?? ?? ??? ???? ?????? ?? ????? ???? ??????,???? ??? ???????,?? ???????? ?? ?? ?????? ???? ???? ? ??????? ????... 0409_feel

?? ????????,????? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????? ???????? ????... 0203_cool

??? ??? ???????, ?? ?? ???????....

?????? ????? ?? ????? ??????, ? ?????? ?? "?????????" ?? ?????????? ?????, ?? ?? ???? ?????...

??????? ??? ?? ???? ????? ???????? ?? ???????? ????????, ?? ?? ?? ?? ???????? ???????? ? ????????? ?? ?? ?????? ???? ????????..?? ?? ?? ???? ?????...

?????? ??? ?? ?? "?????????" , ?? ??? ? ?????????...? ?? ????? ????????, ?? ???????? ?? ?? ??????? ??????...??? ????? ???? 0409_feel 0409_feel 0409_feel...?? ?? ?? ???? ?????....

? ?? ?? ????? ?? ?? ?? "?????? ??????" ???????? ????, ??? ?? ????? ??????? ?? ????????? ?? ????, ????????? ?? ?? ??? ?? ?????????....? ??? ?? ??? ?????, ?? ????...? ?? ?????

0409_feel 0203_cool

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...