Mesicki Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 Ево пошто не знам где да поставим, ово ми делује најлогичније. Ево линк: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4bn6-boURK0#! Погледајте и реците ваше мишљење. Да ли овај човек што прича има преласт по важем мишљењу? Имам једно питање: Пошто видим да се у овом филму помиње седам печата, и четири јахача апокалипсе. Пошто нисам приметио да се примењује у Православљу, да ли има негде где Православна Црква говори о четири јахача апокалипсе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mesicki Написано Мај 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 И не замерите на лошем тексту, журио сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 A pa to ti je cuveni monah Nikolaj. Kako nisi znao za njega do sad?On se ceo zivot bavi tumacenjem Otkrivenja, jos pre 15g on je napisao mnogo toga sto ce se mnogo kasnije naci u mnogima americkim dokumentarcima teorije zavere i zadnjih vremena. Imas knjizicu od njega, tu ti tumaci bukvalno sve, svaki detalj je objasnio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mesicki Написано Мај 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Па добро, али ми чудно јер прича о седам печата, и четири јахача апокалипсе. Шта о томе мислиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Ево пошто не знам где да поставим, ово ми делује најлогичније. Ево линк: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4bn6-boURK0#! Погледајте и реците ваше мишљење. Да ли овај човек што прича има преласт по важем мишљењу? Да ! ( чисто моје мишљење ) Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Imam dve njegove knjizice... u njima sam naisao na sve samo ne na Hrista... Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Denci Написано Мај 22, 2013 Пријави Подели Написано Мај 22, 2013 Mislim da svaki vernik kao vojnik Hristov dobije odredjenu licnu borbu da vodi. Zato neki vernici previse pricaju o porodici, neki o ljubavi a neki o otkrovenju. Oktrovenje je najteze shvatiti iz razloga sto moramo da se mnogo trudimo da uzrastamo u veri kako bi Gospod otkrio, tako da nama manjima u veri svako tumacenje je neosnovano, lici na prelest. Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. Dakle: po plodovima njihovim ćete ih prepoznati. (Matej 7, 15) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука