Јаков. Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Овај пут ћу на нашим драгим женским страницама, упознати вас са водом коју ћете правити сами. Овај рецепт је изумела нутриционисткиња Синтија Сас, па се вода по њој и зове Сас вода. Напитак невероватно брзо топи претерану масноћу, тако да се за врло кратко време можете спремити за летовање, а оно што је још битније, овај напитак даје свежину и енергију телу. Ја га правим, и могу рећи да је за лето бољи од било којег енергетика или изотоника. Припрема је веома проста, и сви ови састојци се могу наћи код нас. - Потребно вам је нешто преко 2 литра воде (конкретно 2.15 литра). Вода мора бити филтрирана или куповна из флаше, мада што се мене тиче, не фали ништа ни чесмовачи. - 1 лимун - 12 листова менте (свеже нане) - 1 свеж ђумбир - 1 краставац Припрема: Лимун расечете на пола, извадите семенке и засечете са стране пар пута, али га не цедите. Са кором га ставите у припремљену количину воде. Препоручујем да се лимун добро, добро, добро, опере, јер та кора може бити веома затрована, поготово ако се не зна од кога је куповано. По мени је довољно и једно прање са содом бикарбоном. Листови нане (менте) се оперу и ставе у воду. Ђумбир се ољушти и наренда (на било коју величину) у воду. Краставац се ољушти и колутићи изрежу у воду. Све се помало промеша, поклопи и остави у фрижидер преко ноћи. Следећи дан се пије, кад год, ова течност. Укус је окрепљујући и пријатан. Да би течност деловала, потребно ју је спремати бар 4 дана. Доста људи наставља и након 4 дана, да пије ово пиће, јер његова вредност није само у топљењу масти, већ пре свега у енергији коју тело добија. RYLAH, feeble and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука