Jump to content

Данас је Свети Спиридон Тримифунски, а не Божић

Оцени ову тему

konstantin

Препоручена порука

Чуо сам да је најкраћи дан 22. децембар. Три дана после тога је 25. децембар.Исто ваљда 22 децембра неке звезде стану ко Крст. То сам чуо у једном документарном филму који није хришћански него баш напротив. јел зна неко нешто о  томе.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

??, ??? ?? ?? ???? ??? ?????? ???????? ?????? ???????? ??, ??????????? ? ??????????? ??? ?? ??????? ???? ?????, ???????. ?? ??? ?????. ??? ?? ?? ????? ????? ?????. ?, ??? ??? ???? ? ???? ?? ???? ????????? ???????????  ?? ????? ???????? ????? ????, ?????, ?????, ???????....

???? ?? ?? ?? ???????? ?????...

??? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ????????? ????? ????? ???????????

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Из прва два посте ове теме сам закључио да су они настали као реакција на то што неки чланови овде честитају Божић. Па се нашао Мистер НО да нас опомене да данас није Божић. Као да је не знам када је Божић код нас. Него, не волим ту иронију.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ??? ????? ??? ???? ??? ???????? ?? ?? ??? ??????? ??? ???????? ?? ?? ??? ???? ??????? ???? ????????? ?????. ?? ?? ????? ?????? ?? ?? ??? ??????? ?? ????? ???? ?????. ??? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ??? ???. ????, ?? ????? ?? ???????.

?????? ?? ???? ??????? ???????? ?????? ?? ??? ????.

?? ????? ????? ????? ?? ???? ????? ??????? ??? ???? ??? ?? ??????? ????? ??????????. ????? ??? ?? ????, ??? ??? ??????? ?????? ?? ????? ????????????, ???? ?? ???? ???????...

? ???????? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ?? ?? ????? ??. ???????? ??????????.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Нандоре, знаш о чему сам причао. Немој сад да изврћеш нечије речи. Не може нико да ме убеди да људи данас НЕ ЗНАЈУ ДА ЈЕ  НИЈЕ БОЖИЋ. Па то и клинци први разред знају да данас МИ не славимо Божић, и нема потребе да се то НАГЛАШАВА.

А није проблем рећи који је данашњи светитељ.

Ово су речи првог поста "онима који су у заблуди шта се данас прославља ,нек Господ да довољно снаге да дођу до познања истине"

Ово су ироничне речи на то што неки чланови овде честитају Божић римокатолицима и православнима.

Подели на овим сајтовима

??? ?? ? ????? ? ??? ?? ? ????? ??? ?? ??????? ?????????.

????????!

???? ??? ???????? ???????, ??? ???? ??? ? ??????, ? ?? ? ??????.

???? ????? ????? ?????????? ??????? ?? ??? ?? ?????????? ?????? ??? ??????? ???? ???????? ?? ????? ???????... ????? ????? ???? ??????? ?? ?? ???? ???????? ????????...

?, ???, ? ????????, ????????, ???-? ?????? ?? ???????? ????? ???? ????????????? ?? ???? ??????... ?? ??????...

????? ?????? ?? ''???????? ????? ???? ?????????????''?

?? ?? ???? ???? ??? ???? ? ???? ???? ??????? ???? ????????,

??? ???? ??? ?? ?????? ???????? ?????????? ???????? ? ???????? ????? ?? ??????? ??????????

?? ?? ???? ????? ?? ????? ???? ???????? ???? ?? ??? ''????'' ???????

Подели на овим сајтовима

??? ?? ???? ????? ????? "????? ???? ?? ? ??????? ??? ?? ????? ????????? ,??? ?????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??????? ??????"

??? ?? ???????? ???? ?? ?? ??? ???? ??????? ???? ????????? ????? ?????????????? ? ?????????????.

??? ?? ?? ??????? ???? ?????? ??????, ???? ?? ?? ??????????? ??????... ??? ??? ?? ?? ? ??????...

?? ????? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ????????? ?????? ????????, ? ?? ?? ????? ???? ?? ????.

??? ?????? ?? ?? ???? ????? ? ?? ????? ?? ?? ????? ??????? 25. ???????? (??? ?? ??????????? ?????????) ? ?? ?? ?? 13 ???? ????? 2009. (? ?? 2010) ??????... ?, ???????, ?? ?? ????? ??. ???????? ??????????.

?????, ??? ?? ? ?????? ?????? ??, ????? ??? ?? ?????????... ??? ?????? ???? nick... ??????????, ?? ?????, ?? ?????? ??... ?? ???? ?????? ????? ?????? ?? ??? ?? ???????? ?? ???? ???? ????...

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

?, ???, ? ????????, ????????, ???-? ?????? ?? ???????? ????? ???? ????????????? ?? ???? ??????... ?? ??????...

????? ?????? ?? ''???????? ????? ???? ?????????????''?

?? ?? ???? ???? ??? ???? ? ???? ???? ??????? ???? ????????,

??? ???? ??? ?? ?????? ???????? ?????????? ???????? ? ???????? ????? ?? ??????? ??????????

?? ?? ???? ????? ?? ????? ???? ???????? ???? ?? ??? ''????'' ???????

?? ??? ????!

??? ??? ?? ?????? ?????? ????? ? ????.

???? ??????? ???? ??????? (????? ?????, ????? ????? ?????, ? ??????? ???????????) ? ?????? ?? ?? ????? ??? ???? ?? ????????? ?????? ?? ???? ???????? (???? ???????? ???? ????????????).

??? ???? ??????? ? ????? ?????????, ??????? ?? ? ???????? ?????? ? ?????.

?? ????? ????? ???? ?? ?? ???????????.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Проблем је бре што људи не желе да мало укључе мозак. У реду... данас сам сазнао да није Божић....

хвала свима који су ми помогли да дођем до тог невероватног, фантастичног открића- данас није Божић

0202_238

Подели на овим сајтовима

?????,???? ???? ?? ?? ??????? ?????????.

?? ?? ?? ?? ?????? ? ?????? ????? ????? ???? ????? ??????????? ???????? ''???????????? ? ???????? ???????''?

?? ?? ?? ?????? ????? ????????? ???? ???? ?? ??????? ???? ????? ????????????? ??? ??? ?? ????? ? ???????? ????????  

??? ?? ? ?????? ?? (???? ??) ??? ??????? ????????? ???????? ??? ?????

????? ?? ???? ????????? ???? ???????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????

Подели на овим сајтовима

Да ли календар има значај у нашем спасењу?Кад одговориш на ово добићеш одговор и колико је календар значајан па користио ти кинески или исламски календар исто ти је.

Подели на овим сајтовима

А да ли пост има везе са спасењем?  :)

Мислим, ови што су прихватили грегоријански календар каткад имају, а каткад немају петровдански пост. А и кад га имају, скраћен је.

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...