Срђан Ранђеловић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=2843:----17--18-&catid=135:-2013&Itemid=2 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Зашто мене нико није звао овдје!!!? Ха??? 4chsmu1 А сад озбиљно; Срђо, да немаш можда неки контакт телефон са организатором и ко је уопште организатор ове манифестације!!!?? Ако имаш, де ми пошаљи па да их контактирам за убудуће! Мислииииим, волим и ја да појем којекуде! :) :bla: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ево контак у Епархији :0104cheesy: Други немам :0104cheesy: http://www.eparhija-sumadijska.org.rs/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=11 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Па дооооообро, хвала! Мислим, ако баш морам звати Епархију, ондааааа...............бићу фина girls036 и културна 138999 :cheesy2: Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Моја сестра пева у хору "Благовести". Можда би ово могао бити повод за мини-сабор екипе са "Поука"? Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Моја сестра пева у хору "Благовести". Можда би ово могао бити повод за мини-сабор екипе са "Поука"? Ја сам за у сваком случају! Али за ову годину сам закаснила! Зато сам и тражила неки контакт па да видим за следећу годину! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука