Jump to content

Канонизација Петра II Петровића Његоша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 12. 5. 2013. at 16:23, МилошБГ рече

Inace ja ni nemam stav po pitanju kanonizacije Njegosa,nisam striktno ni za ni protiv,nadam se da ce neko ko se bolje razume i vise zna doneti pravu odluku.

Ovde sam se umesao zbog tvog pisanja koji po meni ne prilici ovom forumu olako pljujes vladike i crkvene velodostojnike,negde zbog politike negde zbog drugih stvari,no dobro,ko da sam ja pa bitan.

Cestitam na pobedi,jos jednom sve najbolje.

Ја нисам владике пљувао, већ се са једним од њих не слажем. На то имам право, јер хвала Богу код нас владике нису папа.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Одговори 132
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jedno je ne slagati se sa necim niti je bilo ko u obavezi da se slaze sa svim sto dolazi od vladika mada treba to postovati, a drugo je govoriti da je mitropolit u prelesti,da njega drugi zloupotrebljavaju i da on dopusta da ga drugi zloupotrebljavaju itd. 

Ali ponavljam nije na meni da sudim,jos jednom bez ironije sve najbolje.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2013. at 16:42, МилошБГ рече

Jedno je ne slagati se sa necim niti je bilo ko u obavezi da se slaze sa svim sto dolazi od vladika mada treba to postovati, a drugo je govoriti da je mitropolit u prelesti,da njega drugi zloupotrebljavaju i da on dopusta da ga drugi zloupotrebljavaju itd. 

Ali ponavljam nije na meni da sudim,jos jednom bez ironije sve najbolje.

Као што рекох то што је епископ не значи да је непогрешив и незаблудив. Иначе, смо већи римокатолици од њих пошто по томе они имају једног непогрешивог а ми преко четрдесет.

Подели на овим сајтовима

Па ако баш хоћеш да се делиш онда је најмудрија светска глава.(крајинско - далматинска  - косовска - црногорска - француска - италијанска - немачка ...итд а богами и србијанска!

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2013. at 17:24, vesko3 рече

Па ако баш хоћеш да се делиш онда је најмудрија светска глава.(крајинско - далматинска  - косовска - црногорска - француска - италијанска - немачка ...итд а богами и србијанска!

Ne on je čistokrvni crnogorac to što mi Srbi svojatamo sve uspešne ljude je druga stvar. Kao npr evo ti Tesle i njega smo prisvojili....

Подели на овим сајтовима

Одахвиинг немој да се бламираш. Ово је последњи стих треће строфе химне "Ој, свијетла мајска зоро".

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

On 12. 5. 2013. at 17:26, Odahviing рече

Ne on je čistokrvni crnogorac to što mi Srbi svojatamo sve uspešne ljude je druga stvar. Kao npr evo ti Tesle i njega smo prisvojili....

HAHAHAHAHAHA!

Neprocenjivo!... a tek ovo o Tesli... gringrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Tesla, nema veze to što mu je otac pravoslavac, i ja sam ateista pa sam Srbin, a Tesla je sve samo ne Srbin, radio u Americi ceo radni vek proveo tamo, Rođen u Hrvatskoj, a za celoga života je jedanput došao u Beograd.

E poznati su Srbi po tome da svojataju tuđe uspehe i ljude, naravno da ni Tesla, a ni Njegoš nije bio Srbin.

To je jasno kao dan

Подели на овим сајтовима

Не обраћајте пажњу на ово троловање, јер нема везе са мозгом. Тесла, као и Његош и многи други не само што су били Срби, већ су били изразито поносни на свој народ и јавно су говорили, да не кажем врло јасно србовали.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...