Тања1 Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ala ti je izvor.... Можете ли ми рећи где сам ја то написала да ми је узор? Ако не нађете, није лепо да ми трпате Ваше речи у уста. Постављам за читање, вреди сагледати са свих страна и са свих аспеката. Јасно? Управо читам, па ако Вас буде занимало моје мишљење о томе, а Ви ме прво лепо питајте шта мислим о чланку. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ако не нађете, није лепо да ми трпате Ваше речи у уста. Upravo urađeno sa tvoje/vaše strane DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Upravo urađeno sa tvoje/vaše strane Ви такође идете на игноре листу, па своје фрустрације лечите код другог (нађите си слабију жртву), код које Вам се може. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Можете ли ми рећи где сам ја то написала да ми је узор? Ако не нађете, није лепо да ми трпате Ваше речи у уста. Постављам за читање, вреди сагледати са свих страна и са свих аспеката. Јасно? Управо читам, па ако Вас буде занимало моје мишљење о томе, а Ви ме прво лепо питајте шта мислим о чланку. Nisam ni napisao da ti je uzor. Citaj malo bolje.Necu ja nista da ti trpam. Pozdrav. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Nisam ni napisao da ti je uzor. Citaj malo bolje.Necu ja nista da ti trpam. Pozdrav. У праву сте, али сте и написали "Ала ти је", па се може разумети да ми је извор узор. У сваком случају не желим расправу, праштајте, тако сам разумела. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Ala ti je izvor.... Можете ли ми рећи где сам ја то написала да ми је узор? Ако не нађете, није лепо да ми трпате Ваше речи у уста. Upravo urađeno sa tvoje/vaše strane LOL šta sam pogrešno rekao Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 У праву сте, али сте и написали "Ала ти је", па се може разумети да ми је извор узор. У сваком случају не желим расправу, праштајте, тако сам разумела. Oprosteno ti je, dete moje. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 LOL šta sam pogrešno rekao Nista, tj sve je pogresno sto joj se ne svidja ili sto pogresno razume, i hobi joj je da stavlja ljude na ignore Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 .smesko. Брисање са игноре листе сада би се могло разумети као симпатисање особе, с друге стране - има се само једна шанса. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Kome sansa, tom sto ga vracas ili sebi? :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cetinje Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 http://darkodjogo.blogspot.de/?spref=fb Изволите прочитати! Gerhard је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 >> само једна шанса<< а ја сам моју пропустила 0102_laugh ))) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ово име није заузето Написано Октобар 23, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2014 Донео је у теологији оно што теологија једино и јесте, донео је нову реч са друге стране. Само то теологија и може да буде. Упућеност у историју догмата, археологија теологије, историја, подаци, понављање, итд. то није теологија, то су специјалности и њима се може бавити свако. Теолог је нешто друго. Теологија је нешто друго. Не бих имао шта да кажем за Његоша на овој теми. Само желим да се захвалим Абу-у на овоме што је рекао (невезано за Његоша, него за теологију), мисао која ми је тренутно толико била потребна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука