МилошБГ Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 I dalje ne vidim sta je problem,razjasniti u cemu se ogleda to i na koji nacin. Isto kazes licno ne poznajes mene ali to nije smetalo da napises da znas ko sam ja i zasto sam usao na ovu temu. Elem,ako vec ne mozes ili ne zelis,voleo bih da mi neko drugi ko zna razjasni stvari i pitanja koja sam postavio,naravno ko je upucen. edit: dodvoravanje nije izdaja. Trazio sam da mi samo neko ko zna objasni rezon svih desavanja tamo i u Devicu se isto tako muce i jedva prezivljavaju,tamo im je svanulo kad su podigli zid oko manastira a ne ne znam sta drugo pa tamo opet nema takvih nekih desavanja. U svakom slucaju nema ljutnje brate,sve najlepse ti zelim. Hristos Vaskrse! Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Мај 6, 2013 Пријави Подели Написано Мај 6, 2013 došli da provere koliko je još ostalo monaha u Dečanima da ih se što pre reše Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука