Драшко Написано Октобар 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Meni je Vikler bio najjaci sinoc. Био је добар, не знам зашта га Марија оцрни онако? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Био је добар, не знам зашта га Марија оцрни онако? Мора да је био мало непријатан према њој, делује да уме да буде. Мада, човек талентован, види се. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Па он и сам рече (Скај Виклер) да је прихватио учешће у овој емисији након једног пијанства са људима из продукције и када се отрезнио, односно када је видео о чему се ради, рече, да једва чека да се заврши, јер је ем потпис`о уговор, ем уз`о лову... И онда је вероватно на пробама био надрндан итд, што му је Марија и рекла синоћ речима: "Овај наступ ме неће заварати... Ипак ја овде оцењујем и целокупно залагање током припрема за улогу..." Драшко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Uh on je jako arogantan i tezak tip,bas onako puno. Iz Bed kopija ubedljivo najneomiljeniji lik,ali je talentovan jako. Tako da pretpostavljam iz tog nekog razloga,ko zna sta je bilo izmedju njih u toku tih priprema. Ali ceo taj performans njegov je ubedljivo bilo najbolje,ostalo mi iskreno nije bilo toliko zanimljivo. Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 2, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Све више гледам телевизије попут РТВ-а, Палме +, и нарочито РТРС-а, на коме сам данас одгледао емисију "некад било", гост Јован Јовановић режисер ("млад и здрав као ружа"). Одавно нисам чуо нешто интересантније и речитије. Историја Срба поткрепљена многим изворима, човек који је истраживао и свео многе веома интересантне закључке. У суштини веома болна и сложена констатација о нашем народу и узроцима свих догађаја. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 Trenutno "Samo prirodno" "Agape" "Kvadratura kruga" "Duhovnici" i ne mogu jos da se setim drze televiziju u nekoj koliko toliko normalnosti... Moram da pohvalim iako je na pinku opet emisiju "Ipak se okrece" secate se iz 90tih te emisije Tvoje lice zvuci poznato je vec upropastio "grand' mislim cim negde oni umesaju prste to se upropasti i iskreno slabo gledam...mislim ono uzeo da gledam prvu emisiju i gledam onu Tanju Savic aka klecu i molu i cujem da nije njen glas vec da su pustili i matricu i vokal originalne pevacice,sledecu opet,brate... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 2, 2015 Репризира се "Династија" на лијепој нашој ХРТ1 а репризни термин има на још лијепшој ХРТ2 Сад ће за 15 мин реприза тако да ја одох ускоро Пратио сам серију као клинац, прва епизода код нас је била кад сам био неки први разред можда. Наравно да сам редовно био укључен у дешавања и све ме је занимало. Са овом дистанцом од 30 година, погледавши прву епизоду ( па онда другу, трећу итд...) мој закључак је да је "Династија" сушта авангарда (у поређењу са неким другим серијама) у погледу сценарија, тема и проблема који се обрађују (поготову начина обраде)...а највише ме фасцинира та нека "тананост" у дијалозима, психологији, драматизацији. Можда некоме звучи смешно, али поред раскоши и даљих сталних заплета (помало и надреалних) серија је врх! Прва класа, и свака част брачном пару Шапиро...и целој екипи! Watch now! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 4, 2015 Пријави Подели Написано Јул 4, 2015 ХРТ зна да ће својим, углавном репризним програмом током љетње шеме приказивања програма, привући велики број гледалаца. Увијек се труде "ископати" нешто што ће по систему носталгије гледаоце прилијепити за мале екране. Ове године је то, дакле "Династија". Иако признајем да сам одавно гледање у мали екран поприлично запоставио, и то с намјером, не могу да одолим, а да не препоручим један сродан телевизијски програм. Посебно пажњу треба обратити на њихов трећи канал, гдје се приказују култне серије попут "Бонанце" и непревазиђене "Зоне сумрака" /наравно, Серлингове, оригиналне из периода 1959-64/ и смјењујују се углавном истим таквим. О њиховом филмском програму не треба трошити ријечи. Убједљиво најбољи /притом мислим и најквалитетнији/ филмови домаће и стране продукције /свих жанрова и свих поднебља/ могу се погледати управо на овом телевизијском каналу /дакле ХРТ3/. И што је најбитније, по вокацији то није нити филмски, нити серијски програм, тако да не претјерују тј. не бомбардују са десетак филмова дневно, него су то углавном два-три филма, и исто толико серијског програма. Остатак времена углавном посвећују осталим културним темама, документарним филмовима и концертима. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука