Jump to content

Da li biste izdržali godinu dana bez interneta?

Оцени ову тему

Da li biste izdržali godinu dana bez interneta?  

67 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste izdržali godinu dana bez interneta?

• Да
      28
    • Не
      8
    • Moжда
      13
    • Могао/ла бих али не толико дуго
      3
    • Не могу без интернета да замислим живот
      3
    • Могао/ла бих и дуже.
      12

Препоручена порука

Nikada nije problem bez interneta , jer smo tako živjeli i do početka 2000'ih . Uspjevao sam , nakon višegodišnjeg svakodnevnog korišćenja interneta da provedem i oko mjesec dana bez njega i to bez najmanje želje niti problema koji bi mi stvarao nedostatak ranije navedenog . Sumnjam da bi i veći vremenski period za mene predstavljao problem , pa tako i ova , famozna godina iz naslova teme . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 1 month later...

Bolji internet od ovog nema

telefon_wintage_20.jpg pozoves i cujes se.. sa prijateljima sHa_sarcasticlol

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Када нечега више нема , без њега се и нора и може. Свакако би мого без Интернета.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Гости

Bolji internet od ovog nema

telefon_wintage_20.jpg pozoves i cujes se.. sa prijateljima sHa_sarcasticlol

Наравно да бих могао без интеренета, али ако га већ имам, са пријатељима који су ми удаљени користим 

Viber.png

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Da, mogla bih. Nisam se s njim rodila. Naučili su mene, da ću ja moći (šta moći, glat morati, ko te pita hoćeš ili nećeš Srdašce) i bez puno drugih stvari i to puno duže, pa nikome ništa. Ova je sitnica u poređenju šta me čeka i bez čega moraću, sve. :)

Подели на овим сајтовима

Voleo bih da mogu da kažem da mnome ništa ne vlada, ali pitanje je sad... Mislim da mi je najbitnije da budem zaokupiran nečim drugim i biće sve u redu... :)

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Voleo bih da mogu da kažem da mnome ništa ne vlada, ali pitanje je sad... Mislim da mi je najbitnije da budem zaokupiran nečim drugim i biće sve u redu... :)

Ali, zar poenta "muke/a" nije upravo to - da se vidi u čemu si jak/a, baš kada nema zaokupiranosti ičim? :)

Nego ti i  ta muka/ odvika, recimo 1: 1? :)

Svima bi nam palo lakše, recimo, kada jednu naviku zameniš drugom.

E, ali ajde ti odustani od jedne navike teško odvojive a da nemaš drugu? E, to je podvig Zerice. :)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Koliko zapravo covek izgubi interesovanje za drustvene mreze kada se zaljubi, a dobije interesovanje za stvarni zivot... :)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Rokno mi monitor i b(l)ejah 5 dana bez kompa/neta bas u vreme praznika kad se ne radi, a sve knjige sto imam sam davno procitao, i mogu vam reci da nije bilo jednostavno :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...