Тања1 Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Ево да почнем са исландским Исланд је острвска држава у северном делу Атланског океана. Иван ♪♫, Ignjatije, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Ne zaboravi da naglasis izvor slike... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Лисине, Велики Бук, Србија Tavita, Ignjatije, Dragana I. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Ne zaboravi da naglasis izvor slike... .smesko. Са Яндекс није потребно да наводим извор (објаснила сам на теми мостови). Међутим, пошто се и даље од мене тражи да то ипак урадим, у реду је, поштујем Ваш захтев, није ово моја кућа да могу да радим како се мени свиђа. :bla: Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 @, Секо, сви те разумемо и верујем да је свима лепо ово што ти и остали постављате, заиста су прелепе теме и не би желео (желели) да нас нешто погрешно схваташ и да смо против твог труда, таман посла! Ми желимо колко толко да заштитимо Поуке од аутора тиме што би постављали те линкове и већина аутора се због тога не будни али има ето тих неколико примера где смо упозорени да постављамо те линкове и зато то овде, у свим темама, често упозоравамо да не би имали тих проблема а и мислим, барем тако сматрам, да тај један клик са извором није тако тежак посао да се то одради и постави. За подфорум Фотографије је задужена Данијела, поред свих својих обавеза је и фотограф, доста је упозната о свим овим стварима и често нас обавештава о појединим проблематичним случајевима, не причамо у празно и забадава зашто је за нас бидно то да има извор. Самим тим што је Данијела Админ-мод за овај део форума, не бих волео (волели) да дође до тога да се обришу ове лепе теме или поједине фотографије. Ето то имам да кажем и надам се да ме разумеш, а то да имаш или да постоје одобрења за постављање без извора - све разумем али и ти мораш да разумеш нас зашто све ово пискарамо! Не ћу више да пискарам, да спамујем тему , слободно постављај , свако нека поставља и ја ћу постаљати онако како сматрам да треба и све је ОК. Жива и здрава ми била на многе године!!! п.с. ... нека свако погледа и сам да закључи да ли по осталим јавним сајтовима има ових извора о чему ми говоримо, макар по црквеним великм сајтовима то можете видети да их често постављају! Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Прву фотку што сам поставила је водопад Сельяландфосс... а ово су Плитвице Извор Биљана and Дејан је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 http://i11.photobucket.com/albums/a160/cordon1/sb51.jpg Тања1 and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Лисине, Велики Бук, Србија Иначе из овог сам краја, тако са сам често код овог водопада - село Сртмостен, Лисине на планини Бељаница Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Још један исландски,Skogafoss Извор Биљана је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Мај 2, 2013 Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnb2o3Uwrf1qljgtdo1_500.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Водопад Викторија Извор Биљана and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Водопад, река Тара Извор Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Мај 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Уживајте у лепотама Божије творевине, савршенства. Ово је жива енергија... Извор Драшко, Tavita, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Водопад Светигора код манастира Милешеве. http://www.panoramio.com/photo/19110874 Ignjatije, Биљана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 2, 2013 Светигора http://www.vesti-online.com/Stampano-izdanje/15-12-2009/Tema/14582/Svevisnji-opominje-graditelje/print Драшко, Биљана and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука