Jump to content

Добробит животиња - закон и ван њега

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево како Сека Алексић крши закон!

Снимила је спот са два вука

а довела их и на промоцију албума на сплав H2O.

Једнан је био везан да не може да мрдне,

а други у кавезу који је мањи од њега.

Seka Aleksic - Promocija albuma "SLUCAJNI PARTNERI" 2009

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/93025/Sekin+ples+sa+vukovima.html

Вук је код нас угрожена животиња је забрањено је доводити је међу људе, како сазнадох.

Још приде, наравно да су ове две мукице биле дрогиране.

Тако ваљда и приличи кад се излази на сплав.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Udruženje za zaštitu životinja i razvoj građanske svesti Feniks podnelo je prijavu Odeljenju veterinarske inspekcije i Grupi veterinarske inspekcije za zdravstvenu zaštitu i dobrobit životinja, protiv pevačice Seke Aleksić, kao i NN lica koje joj je pribavilo vukove koje je prikazala na promociji svog albuma 21. decembra 2009. na splavu "H2O" u Beogradu, zbog očiglednog kršenja Zakona o dobrobiti životinja. U Zakonu je članom 8. jasno naznačeno da se javno prikazivanje životinje može organizovati samo ako ne ugrožava život, zdravlje i dobrobit životinje, ako se njime životinja ne prisiljava na ponašanje nesvojstveno vrsti i ako se ne izvrgavaju ruglu fizičke i psihičke osobine životinje.

Ono što se te večeri dešavalo na splavu je zlostavljanje životinje. Zanimljivo je da je pevačica zaboravila da su vukovi živa bića sa karakteristikama svoje vrste, a ne delovi scenografije. Deo krivice snosi osoba koja je vukove pribavila za ovaj nastup. Jedan vuk je postavljen na scenu u kavezu, dok je drugi ležao pored Seke Aleksić na klaviru i tupim pogledom posmatrao, bez reakcije na događanja oko sebe. Ovakvo ponašanje je nepirodno. Jasno je da je životinja bila pod dejstvom nekog farmakološkog sredstva. Oko vukova na sceni plesali su igrači, treštala je muzika sa pojačala, upaljen je ogroman broj baklji ... što je moralo da izazove panični strah ali je kod ovog vuka odsutna svaka reakcija, dok drugi u kavezu nije ni mogao da reaguje. Da li je ovo zaista bilo potrebno? Da li su Seka Aleksić i NN osoba koja joj je pozajmila vukove za manifestaciju svesni štete koju su naneli ovim životinjama, u vidu stresa, bola i straha, posebno od vatre koji je kako znamo kod divljih životinja veoma intenzivan. Ili to Seki i nije važno, budući da je na sebi imala bundu od pravog krzna, što je mogao biti i jedan od srodnika njene scenografije.

Zakoračili smo u Evropu, moramo ispuniti i evropske standarde, a ne standarde neandertalaca. Treba jednom raskrstiti sa ponašanjem i običajem da se divlje životinje poklanjaju odabranim grupacijama koje na taj način personifikuju svoju silu i moć, kao i nedodirljivost od strane zakona. Ime onog ko je dao vukove Seki mora se javno obelodaniti i u svakom slučaju, treba mu zabraniti dalju zloupotrebu i eksploatisanje životinja.

Milica Ranković predsednik

http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=9340&st=15

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Seka pred sudom zbog vukova

http://www.alo.rs/ljudi/22812/Seka_pred_sudom_zbog_vukova

"Sekin PR je juče zvao Katarinu (predsednicu) i tražio adresu našeg udruženja. Potrebna im je da bi nas tužili zbog toga što smo "okvalifikovali Seku kao zlostavljača".

http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=9340&st=30

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

баш ме занима дал ће ти заштитници животиња тужити и пинк тв ...

а да не размишљам о томе шта ће после бити са тим несретним животињама и одакле оне уопште код секе ...

Подели на овим сајтовима

Сека је изјавила да су животиње приватно власништво познатог дресера...  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

брееее.

И да ће да тужи удружење за заштиту животиња за клевету да она мучи животиње,

кад их толико воли да јој ових дана стиже и четврта чивава.

"Заштитари" (животиња) су послали силне пријаве Министарству, навели чланове закона о добробити животиња који су прекршени,

за тужбу или се нема пара или неће да се каче (нпр. вероватно Орка)...

и тако...

халабука и ништа.

По обичају.

Да је бар био само спот па и некако,

али водити их на Пинк и на сплав...

ставрно је...

А успут погледах и друге неке њене спотове...

оно је све блуд до блуда,

без чак и уметничке лепоте.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

кажем ти, ја негативни маркетинг вине човека у небеса   0205_whistling

испашће самонамерна намештаљка на крају  0205_whistling

као оне невине фуфе што се сниме па им украду касету  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

лепо је неко прокоментарисао на животињском форуму

да саветује Секи да јој следећи маркетиншки потез буде пприватни порнић,

да извинете.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

???? ?? ???? ??????????????? ?? ??????????? ??????

?? ???????? ???? ?? ??? ??????? ??????????? ????? ???? ????????? ??????,

?? ????????.

?'?????? ??????, ?? ?????? ?? ?? ??? ??????????, ?? ?? ?? ??? ????????  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Nek puste oni Seku na miru, ti vuci kod nje sigurno da su jeli nesto mrsno i to bolje nego u nekom zoovrtu !Ja sam da se zivotinje cuvaju u prirodi i da tamo uzivaju u slobodi ! e sad ako neko bas cuva neku zivotinju pa makar to bio i zoovrt mislim da im obezbedjuju svu potrebnu negu

Подели на овим сајтовима

Nek puste oni Seku na miru, ti vuci kod nje sigurno da su jeli nesto mrsno i to bolje nego u nekom zoovrtu !Ja sam da se zivotinje cuvaju u prirodi i da tamo uzivaju u slobodi ! e sad ako neko bas cuva neku zivotinju pa makar to bio i zoovrt mislim da im obezbedjuju svu potrebnu negu

?? ?? ?? ?? ??? ???? ???? ???? ?????????? ???????? ????? ????? ? ????? ...
Подели на овим сајтовима

??? ????? ?????? ???????? ?? ?? ????, ????????? ? ??? ???????? ???????? ?????????? (???? ??? ???? ? ?????? ??? ????, ??? ?? ???? ?? ?? ?????? ??? ???????)???

???? ???? ?? ?? ?????????...

????? ?? ???????? ??? ?? ??????,

??? ??? ???????? ????????? - ?????? ???? ?????????...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Одличан коментар госпође Данице из Удружења за заштиту животиња,

по питању еутаназије.

При том жена није црквена.

Ja nisam za eutanaziju i ni rođenog najvoljenijeg psa, nisam eutanazirala, bili smo sa njom svi i čekali da je Bog pozove....rastali smo se u najvećoj ljubavi i pred samim Bogom! Otišla je, tek kada sam joj rekla "Moraš poći, ne znam da li će odlazak boleti, ali biću uz tebe i znaj da ćemo se videti jednog dana"! Patiću za njom dok sam živa, ali u duši osećam strašan vaseljenski mir.....

Duboko verujem da niko do nas ljudi nema pravo da bilo kome oduzima život, makar i za njegovo "dobro", to je poremećaj umišljene superiornosti čoveka nad ostalim vrstama, uvek je ubijao, ali danas ta varijanta dostiže vrhunac u licemerstvu jer se propagira kao vrhunska humanost za koju je potrebno imati više nivo svesti! Samo čekam dan kada će početi da se primenjuje i na ljude u ovim vremenima jezivog napretka svih tehnologija, ali potpuno regresivnog duhovnog puta čoveka koji ga pretvara u apsolutno ZVER!

Život na Zemlji nije Raj i besmisleno je pozivati se na humanosti u činu oduzimanja života nekom! To je za mene jedino licemerno!

http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=9592&st=45

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

лепо, али ми баш није нормално да изједначи бесловесност и словесност ...

није злехуд коментар, али можда зато није ни црквена ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...