nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 OСТAВКOМ ВУЛИН ПOКAЗAO OДГOВOРAН OДНOС ПРEМA СРБИJИ 24. април 2013. Пoднoшeњeм oстaвкe нa мeстo дирeктoрa Кaнцeлaриje зa Кoсoвo и Meтoхиjу Aлeксaндaр Вулин пoкaзao je oдгoвoрaн oднoс прeмa Србиjи и српскoм нaрoду кojи сe нa Кoсoву бoри зa oпстaнaк српскe држaвнoсти, сaoпштилa je дaнaс Дeмoкрaтскa стрaнкa Србиje . „Oн je jeдини пoлитичaр из рeдoвa сaдaшњe влaсти кojи пoднoси oстaвку збoг oвoг срaмнoг спoрaзумa, a прe њeгa су oстaвкe мoрaли дa пoднeсу Влaдa и прeдсeдник Србиje“, нaвeo je пoртпaрoл ДСС Пeтaр Пeткoвић. Пeткoвић je увeрeн дa грaђaни Србиje цeнe Вулинoву oстaвку кao мoрaлни чин, и пoнoвиo дa je тим сaдa вeћa oдгoвoрнoст нa Влaди Србиje и прeдсeднику Србиje дa и oни пoднeсу oстaвкe и рaспишу рeфeрeндум нa кoмe ћe грaђaни прeсудити „дa ли хoћe oвaj нeдoстojни спoрaзум сa aлбaнским сeпaрaтистимa“. http://dss.rs/ostavkom-vulin-pokazao-odgovoran-odnos-prema-srbiji/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Vulin je pametan covek, sacuvao mir svojoj porodici i sebi. Njega sada garant nece niko maltrerirati ili mu pretiti zato sto je radio svoj posao. Ovakvi politicari trebaju Srbiji. Odradi posao kao drzavni sluzbenik a posle podne brine o svojoj porodici. Nikada se ne zna na kakvu budalu mozes naleteti .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Јел ти то хоћеш да кажеш да СНС иде испод цензуса ? Или да је база ( грађани Србије ) у тој мери против " споразума " да и Вулин напушта брод који тоне ? Но како год - и опет свака му част. Види друже! Ја сам написао оно што сам мислио, не улазећи у коалиционе споразуме Вулинове странке и сада владајуће опције у Србији... Сматрам својом грешком што друга Вулина "гледам" кроз призму његовог негдашњег политичког ангажмана, али то је моје право, као год, што је и твоје Недељко, да промовишеш активности покрета "Двери" и иних организација које су на себе узеле иг одбране "васцелог Србства"... Не желећи да улазим у распру да ли је, или пак не "дозвољено" на форуму протежирати активности једне ванпарламентарне групације, мени лично то не смета, ако већ не смета уредницима форума... Гледе Вулина, морао сам да прокоментаришем поменуто, па чак и у светлу твог одговора, односно питања постављеног мени око статуса странке која је формирала Владу. Јер, нити СНС има 100% упориште у бирачком телу, нити су сви грађани Србије pro et contra споразума како год окренеш... Нити сматрам да је потребна вршити тријажу на на патриоте и оне друге, нити све оно што је задњих дана помињано, додуше не на овој теми-знаш о чему причам.... Дакле, и даље стојим иза онога што сам рекао, лично, овај споразум сматрам најбољим од свих најгорих решења која су нашој држави понуђена, активности "Двери" и осталих поштујем као израз једног вида политичке борбе и ништа више и постављам ти питање: Да ли по твом схватању неко може бити добар хришћанин и патриота, активан члан цркве и верник, а да је рецимо симпатизер нпр. ЛДП-а? А што се тиче друга Вулина и његовог ангажмана, само бих додао да су власти, и пређашња и актуелна последњих година питање Космета поверили панкерима... Пре Вулина, бејаше то Борко Генерација Без Будућности Стефановић... До синоћ беше друг Вулин... Не знам у којем је бенду свир`о... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Pesma koju bih podelio sa Vulinom http://www.youtube.com/watch?v=9pPx2VNK9Bs http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Pesma koju bih podelio sa Vulinom A ovu neka Toma podeli sa Vulinom http://www.youtube.com/watch?v=fDVucc--tPA .smeha. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Meni uopste nije jasno sta se ovde desilo. ja bih dok se to ne utvrdi uklonio ovu temu. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Meni uopste nije jasno sta se ovde desilo. ja bih dok se to ne utvrdi uklonio ovu temu. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Taj filmski segment posalji onome koga sam parafrazirao. Dok se ne slegne prasina. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Čisto malo podsećanja radi: Vulin je lik koji je, tokom protesta protiv pokradenih lokalnih izbora '96, izjavio (kao tadašnji funkcioner JULa) u vezi upotrebe vodenih topova od strane policije protiv demonstranata (koji su se okupljali i šetali i nisu pravili nikakve probleme, osim lupanja u šerpe i duvanja u pištaljke): "A šta, da ne treba da ih polivaju toplom vodom možda?" Zeebedee and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Znaci sledeci put glasam za Vulina .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Znaci sledeci put glasam za Vulina .. Тако је. Живео друг Вулин ! Уз друга Вулина нас неће ни пакао смест' По мало чудан лик. Али је један од ретких политичара који је уопште поднео оставку. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Види друже! Ја сам написао оно што сам мислио, не улазећи у коалиционе споразуме Вулинове странке и сада владајуће опције у Србији... Сматрам својом грешком што друга Вулина "гледам" кроз призму његовог негдашњег политичког ангажмана, али то је моје право, као год, што је и твоје Недељко, да промовишеш активности покрета "Двери" и иних организација које су на себе узеле иг одбране "васцелог Србства"... Не желећи да улазим у распру да ли је, или пак не "дозвољено" на форуму протежирати активности једне ванпарламентарне групације, мени лично то не смета, ако већ не смета уредницима форума... Гледе Вулина, морао сам да прокоментаришем поменуто, па чак и у светлу твог одговора, односно питања постављеног мени око статуса странке која је формирала Владу. Јер, нити СНС има 100% упориште у бирачком телу, нити су сви грађани Србије pro et contra споразума како год окренеш... Нити сматрам да је потребна вршити тријажу на на патриоте и оне друге, нити све оно што је задњих дана помињано, додуше не на овој теми-знаш о чему причам.... Дакле, и даље стојим иза онога што сам рекао, лично, овај споразум сматрам најбољим од свих најгорих решења која су нашој држави понуђена, активности "Двери" и осталих поштујем као израз једног вида политичке борбе и ништа више и постављам ти питање: Да ли по твом схватању неко може бити добар хришћанин и патриота, активан члан цркве и верник, а да је рецимо симпатизер нпр. ЛДП-а? А што се тиче друга Вулина и његовог ангажмана, само бих додао да су власти, и пређашња и актуелна последњих година питање Космета поверили панкерима... Пре Вулина, бејаше то Борко Генерација Без Будућности Стефановић... До синоћ беше друг Вулин... Не знам у којем је бенду свир`о... Чекам Недељка! Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Čisto malo podsećanja radi: Vulin je lik koji je, tokom protesta protiv pokradenih lokalnih izbora '96, izjavio (kao tadašnji funkcioner JULa) u vezi upotrebe vodenih topova od strane policije protiv demonstranata (koji su se okupljali i šetali i nisu pravili nikakve probleme, osim lupanja u šerpe i duvanja u pištaljke): "A šta, da ne treba da ih polivaju toplom vodom možda?" Ма покрадени избори су обично" крадуцкање "а поливање водом дечија игра у односу на ово што данашње режимлије покушавају да ураде. Шта год да је Вулин изјављивао - данас је спрао љагу са свога имена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 . Александар Ђура Јакшић Романтичар Вулин... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Александар Ђура Јакшић Романтичар Вулин... Nikolić: Srbi iz RS su BosanciPredsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u emisiji "Intervju 20" RTV Bosne i Hercegovine da su za njega Srbi iz Republike Srpske Bosanci, iako "neki od njih ne vole da ih tako zovu". On je u pomenutoj emisiji, koja će biti emitovana na BHT1 7. maja u 21 čas, takođe izjavio da mu je žao zbog svih zločina počinjenih nad Bošnjacima, te da će uskoro doći u Srebrenicu. Nikolić je tokom snimanja emisije autorke Sanele Prašović Gadžo, na direktno pitanje hoće li uputiti izvinjenje građanima BiH, rekao da se izvinjava "zbog svih zločina koje su počinili Srbi iz njegove države tokom rata u našoj zemlji", prenose federalni mediji. http://www.pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/story/37035/Nikoli%C4%87%3A+Srbi+iz+RS+su+Bosanci.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука