Ромејац Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin podneo je večeras ostavku na tu funkciju, navodeći da je nezadovoljan sporazumom Beograda i Prištine koji je parafiran prošle sedmice u Briselu. "Danas pred vama i pred narodom, a sutra pred Vladom, pred prvim potpredsednikom Vlade Aleksandrom Vučićem i pred premijerom Ivicom Dačićem moram da ponesem ostavku na mesto direktora Kancelarije", rekao je Vulin za Radio-televiziju Srbije. Vulin je naveo da je i tokom briselskih pregovora bio protiv parafiranja sporazuma u obliku u kom je on na kraju prihvaćen. "Dao sam reč Srbima sa Kosova da će sporazum biti drugačiji i da ću uspeti da napravim ono što je možda nemoguće", rekao je Vulin i dodao da u potpunosti podržava zahtev Srba sa Kosova da se raspiše referendum o sporazumu Beograda i Prištine. "Aleksandar Vučić je danas izjavio da ću biti deo tima koji će voditi zemlju. Nisam mu rekao ni da, ni ne. Ali, moraću da ga razočaram, jer ću reći - ne", rekao je Vulin RTS-u. Извор Душка, Баба, nedeljko and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Ovaj zentuje od Srba pa se povlaci ... Vucic i Dacic imaju zastitu a ovaj "visi", sad jeste, sutra nije ... moze da ga stigne neko u budzaku i da mu resi sve probleme ... Pa on pametno, kao ne slaze se i povlaci se ... Sta da radi covek, verovatno su i njemu pretili ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Ovaj zentuje od Srba pa se povlaci . Не зентује тај ништа, него се спрема за кампању (предизборну)... Битно је мишљење базе... Стари је то комунар... feeble, florenntina and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Јесте комуњара, али нисам сигуран да је у питању страх или избори...можда је овај пут и искрен. nedeljko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Лоше је ово... Изборили се људи за нешто што је до пре два или три месеца изгледало као научна фантастика. Овај и слични потези девалвира све то. Не капирам човека и овај његов потез. cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Друже Вулин ми ти се кунемо.Да са твога пута... Слика говори више од 1000 речи. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 23, 2013 Пријави Подели Написано Април 23, 2013 Ја више ништа не капирам... мора да је због поста. Истроши се тако организам, па стане мозак. И онда само пролазе флешеви. Типа неки владика у загрљају младића, па издаја Косова, па народ гладан, па полицајац суспеднован јер је патриота,па фарма и велики брат и даље интересантни а и онај Екрем је опет ту, па ово па оно... и тако само севају флешеви а ја медитирам посан спанаћ и чудим се како брзо прође овај пост а нисам стигао ни да се пресаберем од силних информација и флешева. Утом и Џурџовдан некако с прољећа паде у други дан Васкрса, и све ми се чини да ће ове године све бити на брзину и у пакету. Саша M., Лела and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Ovo je Vulinov prvi (.. a verovatno i poslednji) potez za koji mogu mirne du$e pokazati - prst ka gore .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Jeste komunjara al nije izdajnik (iz kojih razloga ne znam) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Лоше је ово... Изборили се људи за нешто што је до пре два или три месеца изгледало као научна фантастика. Овај и слични потези девалвира све то. Не капирам човека и овај његов потез. Неће човек да га упишу у књигу издајника - па то ти је.........а таман кренуло све како треба. Право да ти кажем и мене је изненадио - свака му част. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Не зентује тај ништа, него се спрема за кампању (предизборну)... Битно је мишљење базе... Стари је то комунар... Јел ти то хоћеш да кажеш да СНС иде испод цензуса ? Или да је база ( грађани Србије ) у тој мери против " споразума " да и Вулин напушта брод који тоне ? Но како год - и опет свака му част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Неће човек да га упишу у књигу издајника - па то ти је.........а таман кренуло све како треба. Право да ти кажем и мене је изненадио - свака му част. Јеси ли ти уопште слушао Вулина? Јер ако си га слушао, онда си закувавао кафу или доносио грицкалице док је он причао о томе како је хтео да Срби у септембру учествују на косовским изборима и како је онај ко назове Александра Вучића издајником због овог споразума будала. Поднео је оставку јер није успео у ономе што је обећао, и ово је више његов морални чин, барем ако он зна боље него ти због чега је нешто урадио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Јеси ли ти уопште слушао Вулина? Јер ако си га слушао, онда си закувавао кафу или доносио грицкалице док је он причао о томе како је хтео да Срби у септембру учествују на косовским изборима и како је онај ко назове Александра Вучића издајником због овог споразума будала. Поднео је оставку јер није успео у ономе што је обећао, и ово је више његов морални чин, барем ако он зна боље него ти због чега је нешто урадио. И на тим изборима смо могли да освојимо 22 - 23 посланичка места и блокирамо рад " косовске скупштине " због нејединства самих шиптара....... Јел ти, стварно, верујеш у изговоре које је навео ради мира са Првим издајником, пардон, потпредседником владе Србије ? Хајде - уозбиљи се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 И на тим изборима смо могли да освојимо 22 - 23 посланичка места и блокирамо рад " косовске скупштине " због нејединства самих шиптара....... Јел ти, стварно, верујеш у изговоре које навео ради мира са Првим издајником, пардон, потпредседником владе Србије ? Хајде - уозбиљи се. Види, Вулин је отворено рекао да је свако ко Вучића због овог споразума назива издајником - будала. Значи, причамо о човеку који је, између осталог, и тебе назвао будалом. И о човеку који је више пута рекао да остаје заједно са Вучићем, да не тражи било ког другог партнера. Е, сад, можда ти боље од самог Вулина знаш шта је њему у глави, ал ја сам ипак склонији да мислим да он боље од тебе зна због чега је нешто урадио. А косовске изборе сам намерно поменуо, јер када је то раније било предлагано, са истим овим аргументима, сви су скочили како је то издаја. И сад да је било предложено, ти би први скочио да кажеш да је то издаја и признавање Косова, само да сад Вулина не гледаш као неког свог, иако се више пута оградио од твоје политичке опције и назвао вас будалама. А докле то иде? Ето дотле да подржаваш људе који су се "борили" против сепаратизма у Војводини, али кад је требало да руше те сепаратисте у Новом Саду, нису хтели никако. И онда су буквално морали да се поцепају да би се могло, без њих који су се наводно за то залагали, кренути у рушење сепаратиста. Можда је и тај твој приступ теби логичан, ал то дефинитивно није и никад неће да буде моја логика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Април 24, 2013 Пријави Подели Написано Април 24, 2013 Види, Вулин је отворено рекао да је свако ко Вучића због овог споразума назива издајником - будала. Значи, причамо о човеку који је, између осталог, и тебе назвао будалом. И о човеку који је више пута рекао да остаје заједно са Вучићем, да не тражи било ког другог партнера. Е, сад, можда ти боље од самог Вулина знаш шта је њему у глави, ал ја сам ипак склонији да мислим да он боље од тебе зна због чега је нешто урадио. А косовске изборе сам намерно поменуо, јер када је то раније било предлагано, са истим овим аргументима, сви су скочили како је то издаја. И сад да је било предложено, ти би први скочио да кажеш да је то издаја и признавање Косова, само да сад Вулина не гледаш као неког свог, иако се више пута оградио од твоје политичке опције и назвао вас будалама. А докле то иде? Ето дотле да подржаваш људе који су се "борили" против сепаратизма у Војводини, али кад је требало да руше те сепаратисте у Новом Саду, нису хтели никако. И онда су буквално морали да се поцепају да би се могло, без њих који су се наводно за то залагали, кренути у рушење сепаратиста. Можда је и тај твој приступ теби логичан, ал то дефинитивно није и никад неће да буде моја логика. Нека теби твоје логике - Вулину и по трећи пут свака част на одлуци да не учествује у велеиздаји сопствене државе и народа. Може у својим образложењима да наведе и да подноси оставку због климатских промена и због тога што је француски парламент усвојио закон о истополним браковима и да, опет, истакне како је свако ко мисли да је Вучић због потписивања бриселског " споразума " издајник - будала. Но ко је " будала " - показаће време. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука