Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Оче Горане, нисам заборавио наш договор...... dada PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Тропар св. Димитрију Солунском PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Светом Ђорђу PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Тропар Рождеству Христовом - Божић PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Da li ima negde irmosi Bogorodičnih praznika? PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Ima li tropar Svetom Arhidjakonu Stefanu? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Τροπαρ Рождества Христова - Божић PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 тропар Богојављања PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Тропар преподобном Никодиму Светогорцу PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Тропар светом Нектарију Егинском PredragVId and мирођија је реаговао/ла на ово 2 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Тропар светом Спиридону Чудотворцу PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Тропар светом равноапостолном цару Константину и царици Јелени PredragVId је реаговао/ла на ово 1 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука