grigorije22 Написано Април 17, 2013 Пријави Подели Написано Април 17, 2013 SKANDALOZNA IZJAVA HRVATSKOG PSIHIJATRA 'Ponekad pacijenti kažu da ih je nešto opsjelo. Za njih je dobar egzorcizam' YouTube/Screenshot Autor: Portal Jutarnji.hr Objavljeno: 16.04.2013 inShare - Nekada su religija i znanost isključivali jedni druge. No, danas mi sve više surađujemo i to na području egzorcizma. Vidite, nekada medicina nema jasne odgovore, a ponekad nam sami pacijenti kažu kako osjećaju da ih je nešto opsjelo, kazao je to jedan od vodećih hrvatskih psihijatara i predstojnik Klinike za psihijatriju KBC Zagreb, prof. dr. sc. Miro Jakovljević u HRT-ovoj emisiji 'Spektar'. - Primjerice, pogledajte kroz povijest i zapitajte se je li Hitler bio opsjednut? Ako pogledate njegove oči i izraze lica naći ćete jasne dokaze da je u njemu čisto zlo, da je na neki način bio opsjednut. Neki tvrde da je u njemu bio sam Sotona, rekao je ugledni psihijatar. - Neki pacijenti imaju jasno izraženi osjećaj da je u njima zloduh. Naravno, u takvim situacijama uvijek diferencijalno dijagnostički moramo voditi računa da se možda radi i o shizofreniji. No, nekada sami simptomi ukazuju da se radi o nečem drugom, kazao je te je dodao kako se vrlo često u liječenju pacijenata dobrom suradnjom liječnika, psihijatara, psihologa, teologa odnosno svećenika postiže daleko bolji rezultat, rekao je prof. dr. Jakovljević. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F-H84JgNhBM http://www.jutarnji.hr/skandalozna-izjava-hrvatskog-psihijatra--ponekad-pacijenti-kazu-da-ih-je-nesto-opsjelo--za-njih-je-dobar-egzorcizam-/1097498/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2013 http://www.jutarnji.hr/skandalozna-izjava-hrvatskog-psihijatra--ponekad-pacijenti-kazu-da-ih-je-nesto-opsjelo--za-njih-je-dobar-egzorcizam-/1097498/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 I ... šta je skandalozno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 I ... šta je skandalozno? Valjda to sto psihijatar prica o egzorcizmu i demonima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aristotel Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Valjda to sto psihijatar prica o egzorcizmu i demonima A tko bi bolje od psihijatra trebao znati što je psihička bolest, a što nije? Egzorcisti redovito surađuju sa psihijatrima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ja mislim da je nepotrebno da iznosim moje mišljenje o ovome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука