Млађони Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Хвала Богу да није у Београду Ја погрешно чуо да је у мају па рекох да дођем, да увеличам скуп и тако то. Имате ли у мају нешто у понуди? Pivo i rakiju. (: Ima vidovdan u junu oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Не важи се, нема авијације :-) Ima ovo: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ima ovo: Реко` не важи се, то је само атрапа, тј. макета... Додуше, биће налет авиона и хеликоптера из Лађеваца... Gospode sačuvaj, neće valjda sa ovim da paradiraju..? To je oprema iz 1940-ih i 1950-ih... Није баш из тих година, али је "то" оборило Ф-117 и Ф-16... Ignjatije, obi-wan and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Није баш из тих година, али је "то" оборило Ф-117 и Ф-16... Kako beše ona: "Ne bije boj svjetlo oružje, već srce u junaka" (ako sam dobro citirao) gandalf, Млађони, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 dolazi li ko? Da se organizuje parada medicinskih sestara, pa da potegnem put, vojska me u zivotu ne interesuje. RYLAH and gandalf је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Kako beše ona: "Ne bije boj svjetlo oružje, već srce u junaka" (ako sam dobro citirao) Па бије итекако, ал` ето, ова "старудија" је урадила то што је урадила... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Не важи се, нема авијације :-) Ima... pre neki dan zamalo da izgubim sluh kol'ko se culi Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ево од данас... Моје "Сенке"-714. противоклопна хеликоптерска ескадрила (три године сам био у "Сенка", док нисам отишао, тј. дошао у Батајницу) gringrin И "Тигрови"-241. ловачко бомбардерска ескадрила, такође из Лађеваца... Млађони, obi-wan and gandalf је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Ево од данас... Моје "Сенке"-714. противоклопна хеликоптерска ескадрила (три године сам био у "Сенка", док нисам отишао, тј. дошао у Батајницу) gringrin И "Тигрови"-241. ловачко бомбардерска ескадрила, такође из Лађеваца... fali Vam i neki teretnjak, ogroman je Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 fali Vam i neki teretnjak, ogroman je Нисам баш разумео Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 pa ukapirao sam kao da ste rekli da ce samo ovo biti od avijacije, pa sam onda dodao da fali teretnjak Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Иначе, у суботу, након параде, у шаторима, у улици Чолак Антиној (плато испред биоскопа "Крушевац") служи се војнички пасуљ. Не знам дал` је пос`ан gringrin Па ко воли или жели да се подсети војничких дана - нек` изволи Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 pa ukapirao sam kao da ste rekli da ce samo ovo biti od avijacije, pa sam onda dodao da fali teretnjak Нема потребе за персирањем, а за ово друго не знам... Можда и буде неки Хатејац (Ми-8 хеликоптер), а за Ан-26 сумњам... На крају, ви који сте тамо видећете, а и ми на ТВ-у... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Bilo bi lepo da u subotu prisustvuje i episkop, ne znam da li mu je upucen poziv, mada i ako nije, trebalo bi da se pojavi medju narodom, Krusevljani bi to znali da cene. Ipak je ovo dogadjaj za grad Krusevac. Najdivnije bi bilo kada bi prvo prosli vojnici sa mostima kneza Lazara, pa onda ostatak... Најавили су Црквене великодостојнике. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gandalf Написано Април 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 18, 2013 gotovo sam siguran da je ''an-26''... deluje isto ako ovaj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука